Gyász, szerelem, békülés, gyermekáldás is volt a héten a hazai sztárvilágban

Szomorúra sikerült a hét utolsó pár napja, de előtte kevésbé rossz dolgok is történtek a hazai sztárvilágban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.02.
TV2 gyermekáldás Házasság sztárvilág

Tompos Kátya tragikus és váratlan halála egyelőre elfogadhatatlan a legtöbbünk számára. A színész-énekesnőnek rengetegen szorítottak a gyógyulásért, ám hiába volt minden ima, segítség és támogatás.

IGY17650
Kátya mindössze 41 esztendős volt (Fotó: Imre György)

A Házasság első látásra az utóbbi évek egyik legnagyobb közönségsikere lett, így érthető, hogy máig érdekel mindenkit, ha a TV2 műsorának háza táján történik valami. Mint például a párkereső pszichológusainak sejtelmes fotója.

 

A korábbi években az Exatlon futott hasonló népszerűséggel, mint a HEL, a sport reality versenyzői is hatalmas sztárnak számítanak máig. Köztük Szente Grétivel, akinek az életébe ismét beköszöntött a szerelem.

 

A nézettségi harcban általában a Séfek séfe sem panaszkodhat, és a gasztro show egyik legnépszerűbb figurája sokakat örvendeztetett meg a hírrel, miszerint apa lett.

 

Kucsera Gábor és Tápai Szabani hullámzó házasságával semmilyen megírt szappanopera nem tudna vetekedni. A békülésük pedig akkora örömöt okozott a rajongóiknak, hogy azóta még inkább érdekel mindenkit velük kapcsolatban minden, mint korábban. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás