Kétségek gyötrik Amerikában Gömöri András Mátét: „Mi lesz, ha elbukok?”

Lassan egy éve költözött Torontóba az Operett két sztárja. Gömöri András Máté és Polyák Lilla tengerentúl épít karriert.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.06.06.
Módosítva: 2024.06.06.
Gömöri András Máté Kanada polyák lilla

Gömöri András Máté és Polyák Lilla lassan egy évvel ezelőtt költözött Torontóba. A házaspár a tengerentúl épít karriert, ám most a testépítéssel is foglalkozó színész a kétségeiről vallott.

gömöri andrás máté polyák lilla
Polyák Lilla és Gömöri András Máté Amerikában építgeti a karrierjét (Fotó: Ripost)

Tengerentúl boldogul Gömöri András Máté és Polyák Lilla

Bár Magyarországon mindketten elismert színészek, Máté az álmát követve beiratkozott egy torontói egyetemre színészmesterséget tanulni. A tengerentúlra természetesen követte 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla és az ő két tinédzser fia is. A jelek szerint az Operett sztárjainak bejött a kinti élet, az erőemelés hobbiból jóformán hivatássá nőtte ki magát a család körében, a színészpár több versenyen is megfordult. 

Emellett saját szakmájukat sem szorították háttérbe, Máté néhány hete egy fotót tett közzé egy kinti filmforgatásról, ahol máris szerepet kapott. Lilla pedig énekesnőként már több fellépésen is részt vett, legutóbb a napokban lépett fel nemzetközi fesztiválon, ahol magyarul is énekelt a közönségnek.

Polyák Lilla kint élő magyaroknak énekelt (Fotó: Instagram)

Míg a jelek szerint szépen elboldogulnak Torontóban, Máté most kétségeiről vallott. A Rick és Morty című rajzfilmből rakott ki egy képet.
„Mindenki számít rám”, „Mi lesz, ha elbukok?”, „Hogy tartsam el a családom?”, „Meg kell csinálnom!”, „Mi van, ha az álmaim maradnak?” – tette fel a költői kérdéseket, megkérdőjelezve családfenntartói szerepét.

Egzisztenciális kérdések gyötrik Gömöri András Mátét (Fotó: Instagram)


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás