Csúnyán felsült Jákob Zoli, nem jött össze a terve – Videó

Úgy tűnik, hogy nincs olyan ember, aki ne ismerné Jákob Zolit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.25.
Jákob Zoli Jákob Zoltán álruha

Aki követi Instagramon vagy TikTokon Magyarország egyik leggazdagabb emberét, Jákob Zoltánt, az pontosan tudja, hogy az üzletember milyen hihetetlen dolgokat szokott csinálni – egyebek közt rendszeresen elképesztően értékes dolgokat ajándékoz vadidegeneknek, de csak akkor, ha követik őt a közösségi oldalain.

Jákob Zoli / Fotó: Szabolcs László

Jákob Zoltánnak volt egy nagyon izgalmas terve, ugyanis elhatározta, hogy álruhába bújik, és úgy megy ki az utcára, hogy megkérdezze az emberektől, mit tanácsolnának "Jákob Zolinak" úgy, hogy nem tudják, hogy valójában ő maga a kérdező – nos, sajnos nagyon hamar csúfosan megbukott ez a koncepció.

Jákob Zoli felvett egy sapkát és egy napszemüveget, de mindenki egyből felismerte őt az utcán – bár az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy esetenként a kamerás buktatta le, mivel őt is sokan ismerik, onnantól kezdve pedig tudják, hogy valószínűleg a híresség sincs messze.

Ez is csak azt bizonyítja, hogy Jákob Zoltán akkora sztár, hogy bárhol jár, ott rögtön felismerik, ráadásul még örülnek is neki, hiszen az embersége, kedvessége páratlan.

Itt lehet megtekinteni Jákob Zoli videóját az akcióról, ami ugyan befuccsolt, de ettől függetlenül nagyon mókásak egyes reakciók:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás