Mindenki Jákob Zolit figyelte a Keleti pályaudvarnál, őrületes dolgot csinált – Videó

Jákob Zoli nem akármit adott ajándékba.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.24.
meglepetés Jákob Zoltán Keleti pályaudvar

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoli hihetetlen dolgokat szokott csinálni, hiszen megesik, hogy egy munkatársával együtt teljesen véletlenszerűen megállítanak valakit az utcán, majd megnézik, hogy az adott illető követi-e a hírességet TikTokon vagy Instagramon, és ha igen, akkor elképesztő ajándékot kapnak.

Jákob Zoli
Jákob Zoltán

Jákob Zoltán most Budapest egyik legforgalmasabb pontján, a Keleti pályaudvarnál került a figyelem középpontjába, ugyanis felpattant egy távirányítós gördeszkára, amit nem kell lábbal hajtani, hanem kézzel lehet vezérelni. Óvatosan próbálgatta a csodakütyüt, mikor egy kedves fiatalember megkérdezte, hogy esetleg kipróbálhatja-e. Nagyon jól ment neki, ennek pedig meg is lett a jutalma.

Jákob Zoli adott egy teljesen új távirányítós gördeszkát a srácnak, aki nagyon meg volt illetődve, nem győzött hálálkodni a kedvesség miatt.

A kommentelők nem győzték dicsérni Jákob Zoltán emberségét és kedvességét, hiszen biztos, hogy örök életre szóló élményt adott ezzel a lenyűgöző gesztussal a fiúnak, aki oda mert menni hozzá – és persze megmutatta, hogy követi őt.

Itt lehet megtekinteni a videót:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás