Kulcsár Edina megmutatta kerekedő pocakját





Nem is lehetne boldogabb Kulcsár Edina és rapper szerelme.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.03.02.
Kulcsár Edina várandósság megmutatta pocak terhesség

Mint arról a Metropol is beszámolt, igaznak bizonyultak a pletykák Kulcsár Edina terhességéről. G.w.M. egy elszólása robbantotta a bombát, aztán a találgatások már olyan szinten eldurvultak, hogy végül nem láttak más megoldást, mint tisztavizet önteni a pohárba. A rapper így közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, miszerint már úton van Kulcsár Edinával közös második gyermekük. Ráadásul, mint kiderült, a kis Amara után, most egy kisfiúval lett gazdagabb a pár. 

Kulcsár Edina és G.w.M
Fotó: Instagram

„Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEMMM! Várunk nagyon kincsem! KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már három lesz!” - írta a büszke édesapa a bejelentésében. 

Azóta pedig már több információ is kiderült Kulcsár Edina terhessége kapcsán. Edina a 15. hétben jár, és kisfiút hord a szíve alatt, így az eddigiek ismeretében augusztus 20-a környékén látja majd meg a napvilágot. Mivel az influenszer immár negyedik gyermekét váró anyuka szeret rajongói kedvére tenni, ezért Instagram-oldalán egy kérdez-felelek kapcsán nyíltan válaszolt több fontos kérdésre is a terhessége kapcsán. 

„Tervezett babóca volt a 4. gyermeked? Csodás anyuka vagy, Edina!” – írta egy rajongó, aki választ is kapott a 2014-es Miss World Hungary győztesétől.

„A baba maximálisan tervezett volt és hatalmas a boldogságunk, hogy ilyen gyorsan valóra vált az álmunk”  – válaszolt Kulcsár Edina.

„Nem gondoltad, hogy túl korai újra teherbe esni? Hiszen még a legkisebb lányod is elég kicsi...” – kérdezte egy másik.

„Nem! Pont az volt a cél, hogy pici legyen a korkülönbség. Az első két gyermekem között is pici a korkülönbség (19 hónap), és mára nagyon örülök, hogy így történt. Most egy picit még kisebb lesz a korkülönbség (15 hónap), de ezt az Isten így akarta...” – reagált Edina.

S még ezek után is tovább tudott menni, ugyanis megmutatta megkora már a terhespocakja. Kulcsár Edina szintén 24 órán át megtekinthető Instagmram-storyjában mutatta meg szépen kerekedő pocakját, amit ide kattintva tudsz megtekinteni. 





Ezeket olvastad már?
71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás