Titokban megházasodott a TV2 piszok jóképű sztárja





26 évesen lett férj az Exatlon sztárja. Esztergályos Patrik másfél éve ismerte meg csinos szerelmét, aki mára már a felesége.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.02.02.
Módosítva: 2024.02.02.
Esztergályos Patrik Exatlon titkos esküvő

Esztergályos Patrik fiatalon, 26 évesen lett férj, de ő ezt nem érzi korainak. Az Exatlon sztárja az első pillanattól kezdve tudta, hogy Nóri az igazi számára. Másfél éve, egy halloweeni buliban, talpig jelmezben ismerkedtek meg – ma pedig már férj és feleségként hivatkozhatnak magukra. Titkos esküvőjükről eddig sehol sem beszéltek, most azonban Patrik a Metropolnak elárulta a részleteket!

„Nem érzem korainak, hogy 26 évesen lettem férj

Tavaly szeptemberben Máltán kértem meg Nórika kezét, az is csodálatosan sikerült. Rögtön éreztük, hogy nem akarunk sokat várni az esküvőig. A szüleim, nagyszüleim is a húszas éveik elején házasodtak, így nem érzem olyan korainak, hogy én 26 évesen lettem férj” – mesélte a Metropolnak az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző.

Az egész szerelmünk álomszerű, úgy éreztem, nem akarok hosszú éveket várni mielőtt szintet lép a kapcsolatunk.

„Eddig nem beszéltünk erről a nyilvánosságnak, de a polgári esküvőt tavaly novemberben tartottuk: 11. hó 11-én: ennél jobban nem lehet kedvezni egy férfinak, hogy ne felejtse el a dátumot” – nevetett.

A polgári szertartás nagyon megható volt. Mikor kimondtuk az igent, azt tényleg komolyan gondoltuk, nagyon elérzékenyültünk. A legszebb rész pedig a fogadalomtétel volt: mindketten írtunk egymásnak egy kis vallomást, amit fejből mondtunk el, így aztán improvizálás volt egy része, de ettől csak még jobb lett. A szertartás részeként együtt gyújtottunk meg egy gyertyát, amit hazahozhattunk, és minden évfordulón meggyújtunk majd, hogy emlékeztessen erre a szép időszakra – mesélte Patrik, aki feleségével sokáig titkolta a nyilvánosság elől a nagy lépést. Csak nemrég, a nászútjukon osztottak meg fotókat a mesés nyaralásról és persze a karikagyűrűkről.

Esztergályos Patrik: „Családdá váltunk"

Tudatosan védjük a magánéletünket, korábban már megjártam, hogy engedtem, hogy túl sok nyilvánosságot kapjon egy kapcsolatom. Pedig Nórikával a szerelmünk olyan, amit legszívesebben világgá kürtölnék.

A polgári esküvő nagyon szűk körű volt, idén szeretnénk egy nagyobb lagzit tartani a családnak, de egyelőre úgy tűnik, hogy nehezebb feladat megszervezni, mint gondoltuk” – ismerte el Parik.

Eleinte furcsa volt kimondani, hogy »mennem kell, mert vár otthon a feleségem«, de mára megszoktam. Sokak szerint ez csak egy papír, de érzem, hogy valahogy felelősségteljesebbé váltam az egésztől.”

Családdá váltunk már most. 

„Egy kutyusunk már van, és most gondolkozunk rajta, hogy szeretnénk még egyet Nórikával. Aztán pedig a következő mérföldkő a gyerekvállalás, családi házba költözés lesz” – sorolta a médiában is járatos sportoló.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás