Fotó is bizonyítja: ezt tette a testével Szoboszlai Dominik

A Liverpool ásza visszatért Budapestre. Szoboszlai Dominik megmutatta, mit tett a testével.Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.02.06.
Szoboszlai Dominik Liverpool FC tetoválás

Napokig tarthatott elkészíteni azt a nagyon aprólékosan kidolgozott tetoválást, ami Szoboszlai Dominik felsőtestét díszíti. A művészi alkotás Törőcsik Dániel tetoválóművész kezét dicséri, és bizony nem csoda, hogy a Liverpool ásza is büszkén viseli.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik új tetoválással büszkélkedhet (Fotó: Visionhaus / Getty Images)

Nagyon köszi a bizalmat Szoboszlai Dominik! Mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted! Kemény vagy, Tesó! Folyt. köv.

– olvasható a tetoválóművész Instagram-oldalán. Ebből pedig bizony arra lehet következtetni, hogy a sármos magyar labdarúgó szeretne még néhány motívumot magára varratni.

Szoboszlai Dominik nagy tervekről mesélt

Szoboszlai Dominik számára hatalmas jelentőséggel bírt 2023, hiszen minden szempontból rengeteg változás történt az életében. Hosszú idő után szakítottak a barátnőjével, Gécsek Fannival, illetve csatlakozott a Liverpool focicsapatához is, ahol elképesztő sikereket ért el, nagyon szeretik őt az ottani szurkolók, és a magyarok is nagyon büszkék rá.

Szoboszlai Dominik szűkszavúan, de annál hatásosabban búcsúzott 2023-tól: nyilvánosan üzent a közösségi oldalán az embereknek, akik ezek alapján örülhetnek, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy 2024 még jobb év lesz a játékos számára.

Történelmi volt 2023. Fejlődünk tovább!

– írta angolul Szoboszlai Dominik.

Az mindenképp remek hír, hogy Szoboszlai Dominik tudatosan azt tervezi, hogy tovább fejlődik, hiszen már most is egy elképesztően jó focista. Így felkészülhetünk arra, hogy idén még nagyobb sikereket fog elérni és még büszkébbé tesz minket.

Ami pedig a tetoválásokat illeti, sosem lehet tudni, mikor ugrik be újra Törőcsik Danihoz!

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás