Nyilvánosan üzent Szoboszlai Dominik, nagy tervei vannak

Szoboszlai Dominik is elbúcsúztatta 2023-at.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.02.
Szoboszlai Dominik tervek búcsú

Szoboszlai Dominik számára hatalmas jelentőséggel bírt 2023, hiszen minden szempontból rengeteg változás történt az életében. Hosszú idő után szakítottak a barátnőjével, illetve csatlakozott a Liverpool focicsapatához is, ahol elképesztő sikereket ért el, nagyon szeretik őt az ottani szurkolók – a magyarok is nagyon büszkék rá.

Szoboszlai Dominik Football: Euro 2024, qualifying - 1st round day 10: Group G Hungary v Montenegro
Szoboszlai Dominik / Fotó: AFP

A világ legjobb játékosai között emlegetik Szoboszlai Dominikot, aki több góllal és gólpasszal is erősítette a csapatát az előző esztendőben, a magyar válogatottban is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Persze nem csupán a tehetsége miatt figyeltek fel rá, ugyanis sokak szerint ő az egyik legjóképűbb focista a pályán – sőt, a kommentelők szerint simán lehetne modell is belőle.

Szoboszlai Dominik szűkszavúan, de annál hatásosabban búcsúzott 2023-tól: nyilvánosan üzent a közösségi oldalán az embereknek, akik ezek alapján örülhetnek, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy 2024 még jobb év lesz a játékos számára.

Történelmi volt 2023. Fejlődünk tovább!

– írta angolul Szoboszlai Dominik.

Az mindenképp remek hír, hogy Szoboszlai Dominik tudatosan azt tervezi, hogy tovább fejlődik, hiszen már most is egy elképesztően jó focista, így felkészülhetünk arra, hogy idén még nagyobb sikereket fog elérni és még büszkébbé tesz minket.

Itt lehet megtekinteni Szoboszlai Dominik posztját, benne pár meghatározó képpel:

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás