Szoboszlai Dominik elárulta, kivel tölti az idejét a szakítása óta





A 2023-as évben leginkább a Szoboszlai Dominikről szóló cikkeket olvasták a Metropolon. Összeállításunkban az idei év három legolvasottabb sportcikkét idézzük fel.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.12.31.
Liverpool FC Szoboszlai Dominik magánélet

Szoboszlai Dominik és a korábbi teniszező, influenszerként és modellként ismert Gécsek Fanni októberben szakítottak. A Liverpool 23 éves futballistájánál rákérdeztek, mivel, illetve kivel tölti az idejét a pályán kívül, és határozott választ adott - írta októberben a Metropol.

Szoboszlai
Fotó: AFP

Tudod jól a választ: Trent! Nagyon hasonlóan gondolkozunk a pályán és a pályán kívül is. Sokat lógunk együtt. Ha valakivel jól megérted magad a pályán, akkor valószínűleg ugyanez igaz a magánéletre is

 – magyarázta barátságukat Szoboszlai, utalva legjobb liverpooli cimborájára, a csapatkapitány-helyettes Trent Alexander-Arnoldra.

...

A Liverpool sem tudta szó nélkül hagyni Szoboszlai csúcsteljesítményét - írtuk novemberben, amikor a magyar válogatott, Szoboszlai két góljának is köszönhetően 3-1-re verte Montenegrót Európa-bajnoki selejtezőn a Puskás Arénában. A focista csapata, a Liverpool FC is büszkén figyelte a sztárjátékos teljesítményét a Montenegró elleni meccsen.

"Két gól két perc alatt Szoboszlaitól ezen a délután" – osztotta meg a közösségi oldalán a Liverpool FC, és persze egy képet is mellékeltek Szoboszlairól.

...

Öngyilkos lett egy fiatal svéd futónő, akit nyáron eltiltottak orvosai a sporttól. A 21 éves Emilia Brangefält a legtehetségesebb terepfutók közé tartozott, tavaly világbajnoki bronzérmet nyert - írtuk szintén novemberben. Emiliával júliusban közölték, hogy az extrém magas pulzusa miatt tilos edzenie és versenyeznie. Az idő múlásával mély depresszióba zuhant, hiszen addig élete egyik legfontosabb részét jelentette az embert próbáló sportág.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás