Megdöbbentő ok: ezért hagyta ki szó nélkül Bereczki Zoltán a várva-várt fellépését





Micsoda pofon: feleslegesen várták a rajongók a sztárt Kaposváron. AZ ügyben megszólalt Bereczki menedzsere-



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.02.02.
botrány Bereczki Zoltán előadás fellépés

Sikerdarab, sikeres előadóval – foglalhatnánk össze Bereczki Zoltán Dolgok, amikért érdemes élni című egyszemélyes estjét. Nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várták kedvencüket Kaposváron január 31-én, szerdán. Csakhogy Bereczki Zoltán nem érkezett meg, sőt, mi több: még csak közösségi felületein sem jelezte, hogy ne várják. Pedig két éve, a Játékszínben betegség miatt elmaradt sikerdarabjánál az Instagram-oldalán keresztül igyekezett értesíteni minden érintettet a váratlan változásról. Hogy mi történt most? Jöjjenek a részletek!  

Bereczki Zoltánra hiába vártak a rajongók Kaposváron (Fotó: Keresztesi Balázs)

Zoltán is csak aznap éjszaka egy rajongói levélből értesült arról, hogy neki előadása lett volna Kaposváron! A produkció tájelőadásait a Játékszín szervezi, velük állt kapcsolatban a szervező, de nekik azt jelezte, egy későbbi időpontban szeretné megrendezi az előadást. Arról, hogy mindeközben korábban jegyeket értékesített és nem tájékoztatta a jegyvásárlókat arról, hogy nem rendezi meg az előadást, nem volt információnk. Ma már tudjuk, hogy a netes jegyvásárlókat értesítette, de a helyszínen nem tájékoztatták az embereket. Egyelőre kivizsgáljuk az ügyet, és a szükség esetén természetesen jogi lépéseket is teszünk

– közölte a Bors megkeresésére Bereczki Zoltán menedzsere, a Dolgok, amikért érdemes élni című darab egyik producere, Ferenczi Orsolya. Hozzátette: Bereczki Zoltán soha nem hagyná cserben a közönséget!

A lap úgy tudja, a történtek kapcsán a színész és csapata mindent megtesz, hogy előkerítse a felelőst és jogi útra tereli az ügyet.

A Dolgok, amikért érdemes élni című egyszemélyes darab. Az eredeti monodráma lényegében egy rendkívül interaktív monológ, amelyben egy kisfiú felnőtté válási folyamatába pillanthatunk bele, és tudhatjuk meg, miért is kezd el listát írni az élet apró örömeiről. A hagyományos színházi formáktól eltérően, a darab folyamán a közönség is bekapcsolódhat interaktív módon az előadásba.

Tavaszi turnéra készül Bereczki

Próbákkal indult a 2024-es év Bereczki Zoltán számára: tavasszal ugyanis turnéra indul, kifejezetten feszes menetrenddel.

Zsinórban tíz egymást követő napon is fellép majd, hogy pár nap pihenés után újabb öt koncertet nyomjon le. Majd lélegzetvételnyi szünetet követően további három este áll színpadra a színész-énekes. A turnéállomások között Kaposvár is szerepel!





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás