Megindító: adományok egész sorával segítették cikkünk nyomán a leégett házú kaposvári családot





Tragédiák sora sújtotta a kaposvári családot, akik mindenüket elvesztették egy tűzben. Azonban cikkünknek és a jó szándékú embereknek köszönhetően Viczéék élete kezd helyreállni, mert nemcsak fedél került a fejük fölé, de adományok sorával segítették őket, így hamarosan újraépülhet az otthonuk is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.14.
Módosítva: 2024.01.14.
lakástűz tragédia Kaposvár támogatás

Egy hónap telt el azóta, hogy a kaposvári família elvesztette az otthonát, azonban a család lassan kezdhet mosolyogni, hiszen korábbi cikkünk után és az internetes megosztásoknak köszönhetően valóságos adományhullám árasztotta el Viczééket.

Már a tető szerencsére kész van, így nem ázik tovább a lakás. A jószívű embereknek köszönhetően bútoraink is vannak, hűtőnk és mosógépünk is, de apróbb berendezési tárgyakkal is bőkezűek voltak, kaptunk szőnyegtől kezdve egészen a lámpabúráig mindent. Így már csak apróbb kiegészítőkre van szükségük, mint evőeszközök és tányérok

– meséli Diána a Metropolnak, aki nagyon hálás az embereknek, hogy segítenek nekik az újrakezdésben

A családnak szinte a nulláról kellett újrakezdenie, hiszen mindenük a tűz martalékává vált – Olvasói fotó

Nehéz időszak ez a családnak, mert amíg tart a lakás helyreállítása, addig Nagyberkiben a rokonoknál tudták meghúzni magukat. Összesen 11-en élnek itt egy házban. A gyerekeknek így naponta húsz kilométert kell utazniuk Kaposvárra az iskolába.

Ahogy azt megírtuk, a lángok december 9-én az esti órákban csaptak fel az egyik szobában. A családfő Csaba már aludt, és arra riadt fel, hogy lángol a szoba. Hiába kezdte el oltani a tüzet poroltóval, nem tudta megfékezni a lángokat. A tűz a tetőszerkezetre is továbbterjedt, a tűzoltók is több órán keresztül küzdöttek a lángokkal. A családnak mindene odaveszett, majd helyzetüket tovább nehezítette, hogy az ingatlan nem rendelkezett biztosítással, így a helyreállítás minden költségét nekik kell fizetni.

A sajnálatos esemény után azonban nagyon sokan összefogtak a családért. Nem csak a megrongálódott tető helyreállításához kaptak anyagot, a munkavégzésben is segítették őket. 

Már csak a villanyszerelési munkálatok és a festés van hátra. De sajnos még nem tudtuk megvenni a szükséges villanyszerelési anyagokat, vezetékeket, gégecsövek, és a villanyóraszekrény. Az összes vezetéket ki kell cserélni, mert a szolgáltató csak akkor köti vissza az áramot a házba

– osztotta meg velünk panaszosan Vicze Diána, aki nagyon hálás a jószívű emberektől kapott támogatásért. Ha sikerül végre visszaköltözni a családnak az otthonukba, akkor már csak egy nagy álma marad a bérszámfejtő végzettségű anyukának, hogy találjon munkát, mert akkor végre teljesen rendbe jöhet az életük.



 





 





Ezeket olvastad már?
Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Magányos özvegyasszony fogadja be Lászlót - cserébe ezt kéri a férfitől vidéki jótevője

Magányos özvegyasszony fogadja be Lászlót - cserébe ezt kéri a férfitől vidéki jótevője

Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás