„Ma már tinédzser lennél” – szívszorító üzenetet küldött elhunyt kisbabájának a tévésztár





Amanda Holden élete legtragikusabb napjára emlékezett.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2024.02.02.
Amanda Holden tévésztár baba

Amanda Holden halva született fia, Theo emléke előtt adózott az Instagram- oldalán. Az 52 éves színész-műsorvezetőnőnek 2011-ben holtan született meg a gyermeke alig egy évvel azután, hogy egy másik babájával is elvetélt. „Ma már tinédzser lennél” – írta a népszerű brit médiaszemélyiség az Insta-sztorijában.

Amanda Holden
 

Amanda minden évben különböző módon tiszteleg fia emléke előtt, ezúttal egy fényesen ragyogó gyertyáról osztott meg képet. Két évvel ezelőtt megható bejegyzést tett, fia lábnyomairól töltött fel fényképet. „Ma lennél 11 éves. Még mindig hálás vagyok, hogy minket választottál az utadhoz. #Theo” – írta akkor Amanda, és felidézte a fiával töltött szívszorító utolsó pillanatokat.

„Olyan normálisnak és békésnek tűnt. A karjaimban tartottam és elbúcsúztam tőle. Nem tudtam volna megtenni a családom nélkül. A férjem erős és csodálatos volt, átsegített ezen” – írta Amanda, aki 2007 óta az ITV Britain’s Got Talent című televíziós tehetségkutató zsűrijében szerepel. Hétköznap délelőtt Jamie Theakstonnal közösen vezeti az országos Heart Breakfast rádióműsort. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás