Nem engedték haza a kórházból III. Károlyt, aggódnak az egészségéért

A királyt további orvosi megfigyelésekre bennfogták.Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
III Károly aggodalom műtét kórház

III. Károlyt múlt hét pénteken, január 26-án műtötték prosztata- megnagyobbodása miatt és az eredeti tervek szerint csak két éjszakát kellett volna a magánkórházban töltenie. Ennek ellenére kiderült, hogy az uralkodót nem engedték haza vasárnap, mivel az orvosok a hivatalos jelentések szerint továbbra is szeretnék szemmel tartani és megfigyelni őt.

Károly király
Nem engedték haza Károly királyt a kórházból Fotó: AFP

Kamilla királyné az elmúlt napok során többször is meglátogatta őt, csak vasárnap háromszor. Nos, úgy néz ki, hogy még többet kell most majd bemennie, mivel aggodalmak merültek fel az operációt követően III. Károly egészségével kapcsolatban. Egy bennfentes erről a következőt nyilatkozta:

Úgy tudjuk az eredeti tervek szerint Károly csak két estét töltött volna a klinikán, kivéve ha valami váratlan probléma adódik. Az extra bennt maradás nyilván megelőző jellegű, de így is aggodalomra ad okot.

 Károlyt január 17-én diagnosztizálták betegségével kapcsolatban. Ezt követően minden királyi teendőjét törölte az elkövetkezendő hónapra felépülésének érdekében – írja a Mirror. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás