Kórházban a király, fordulóponthoz érkezett Harry és III. Károly kapcsolata





Csakis a herceg büszkeségén múlik az, elindulnak-e a jó irányba családjuk megmentésének érdekében.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.01.27.
Harry herceg III. Károly kapcsolat királyi család apa-fia

Louella Anderson kapcsolati szakértő úgy véli, hogy III. Károly király műtéti beavatkozása ismét közelebb hozhatja őt fiához, Harry herceghez. Mint tudjuk, a családtagoknak az évek során borzalmas kapcsolatuk lett. Ennek ellenére a királyi család rajongói sürgetik Harry-t, hagyjon hátra minden bántást és utazzon el Angliába, támogassa a monarchiát ezekben a nehéz időkben. 

Harry herceg, AFP
Harry büszkeségén múlik a kapcsolat megmentése. Fotó: AFP

Anderson szintén ezt a hozzáállást támogatná, kiemelve, ez lehetne az első lépés a köztük lévő kötelék megmentésére. 

A betegségekben mindig ott a lehetőség arra, hogy a családi veszekedéseket háttérbe helyezze, mivel emlékeztetnek ezek az esetek minket arra, mi is számít igazán. Amikor egy családtag rosszul lesz, akkor mi gyakran félrerakunk mindent, hogy támogassuk, ápoljuk őt. 

- jegyezte meg a szakértő hozzátéve azt, hogy ez még a szétszakadt családokat is összeszokta hozni, lásd Harryt és III. Károlyt. 

Természetesen a kapcsolatukat egy telefonhívás nem hozza rendbe, de egy lépés lehetne a jó út felé. Úgy néz ki, nagyon sok megoldatlan feszültség és sérelem van Harry és az apja között, így biztos időbe telik majd újraegyesíteni a családot. Ennek ellenére ez a műtét kifejezetten fordulópont lehet a jó irány felé.

 - véleményezte. Anderson azonban azt is kiemelte, ez mind azon fog múlni, hogy Harry hajlandó lesz-e kapcsolatba lépni egyáltalán a napokban az apjával túllépve a büszkeségén - írja a Mirror. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás