Kiderült, hogy miből szerzett diplomát Somhegyi Krisztián





Somhegyi Krisztián a Sztárok a reptéren legutóbbi részében elárulta, mit tanult évekig külföldön.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2024.01.12.
Somhegyi Kriszitán bódi sylvi Sztárok a reptéren Zimány Linda Győrfi Dániel

A Sztárok a reptéren új részében lányok és fiúk csaptak össze, ugyanis Sydney van den Bosch kiesőként távozott a műsorból. Helyére Győrfi Dániel érkezett, ő lett az új társa Somhegyi Krisztiánnak. Ellenfeleik, Zimány Linda és Bódi Sylvi eleinte megijedtek az erőviszonyok láttán, de akkor még nem tudhatták, hogy kifejezetten nőkre szabott feladatot fog kapni a két csapat. 

Sztárok a reptéren
Újabb izgalmas feladat a Sztárok a reptéren műsorban Fotó: TV2

Kezdődjön a sminktanácsadás 

A játékosok a Duty Free, azaz reptéri vámmentes boltban dolgozhattak végig egy napot. Három pozícióban próbálták ki magukat: sminktanácsadóként, kasszásként és csomagolóként. Linda és Sylvi természetesen rögtön megörült ennek a hírnek. 

Szerintem ez egy tök jó mai feladat lesz, tudunk ma is jól teljesíteni

– lelkesedett Zimány Linda. A fiúk viszont ennél már kicsit jobban aggódtak. 

Egy sminket se ismerünk

– kezdtek bele a feladatba Krisztiánék. 

„Le kéne lassulni és nem tudom, lehet pont az ellentétje. Úgy kéne tennünk mintha nem akarnánk eladni” – nevette el magát Győrfi Dániel. A taktika egyáltalán nem vált be, ráadásul közben Lindáék már el is adtak pár terméket. 

Sztárok a reptéren
Sminktanácsadók lettek a fiúk, Somhegyi Krisztián és Győrfi Dániel Fotó: TV2

Somhegyi Krisztián diplomája 

Egy fiatal társaságot is megtaláltak a fiúk, akiknek azonnal parfümöket ajánlgattak, szinte minden elképzelhető módon.  

„Megérkezett az erősítés. Ha segíthetünk bármiben, a választásban, megtalálni a megfelelő parfümöt, akkor mi itt vagyunk. Mindenféleképpen kezdjétek el nyugodtan próbálgatni” – biztatta őket Dániel. Erre a vonatra azonnal felszállt Krisztián is: 

Ez színre nagyon jól néz ki, ez ilyen csajos.

„Egyébként profik vagyunk csak most lámpalázunk van. Tíz évekre visszamenő tapasztalatunk van ebben a szakmában. Parfümszaglásban szereztem a diplomámat külföldön. Vesztek amúgy valamit? Vegyetek légyszi!” — viccelődött Somhegyi Krisztián. A nézelődő fiatalokon látszott, hogy értik a dolgot, de egyáltalán nem veszik komolyan és még a vásárlást se kezdték el fontolgatni. 

Csúfos vereség 

Bódi Sylvi és Zimány Linda egy újabb feladatkört kezdtek el, míg a fiúk tovább ácsingóztak vevők után. Végül egy valódi reptéri munkatárs segített nekik valamilyen sminkterméket eladni, mert határozottan látszott, hogy maguktól nem boldogulnak. Sajnos csúfos vereséggel végződött ez a forduló számukra. 

Sztárok a reptéren
Zimány Linda örült a sikeres munkavégzésnek Fotó: TV2

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás