Kamerák előtt borult ki Zimány Linda





Új évaddal indult a Sztárok a reptéren című műsor, amelyben rengeteg vicces és meghökkentő pillanatot okoznak a magyar hírességek.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2024.01.08.
Van den Bosch Sydney bódi sylvi Sztárok a reptéren Zimány Linda Pásztor Anna

Második évaddal köszöntötte nézőit a Sztárok a reptéren című műsor. Ezúttal is 11 híresség 11 különböző munkakört próbál ki 10 napon keresztül, folyamatosan harcolva a reptér legjobb dolgozója címért és a fődíjért, egy álomutazásért. Csuti műsorvezetőként kíséri végig a sztárok napjait, akik párokban bizonyítják be tudásukat. 

Sztárok a reptéren
Elindult a Sztárok a reptéren című műsor második évada (Fotó: TV2)

Egy izgalmas verseny izgalmas szereplőkkel 

Kétszer két fő versenyzik egymással, mint piros és kék csapat. Nap végén a nyertesek szállodában, a vesztesek pedig sajnos a reptéren kell álomra hajtsák fejüket. Ráadásul kora reggel a vesztes csapat egyik tagja kiesőként távozik a műsorból, helyére pedig egy új leendő reptéri munkatárs érkezik csatlakozva a versenyhez. Az első fordulóban négy csodálatos és lelkes hölgy jelent meg a kamerák előtt, akiket Csuti is nagy örömmel fogadott. 

Talán még soha ilyen szép repülőtéri munkatársak nem is voltak jelen

— üdvözölte a szereplőket. A kék csapat: Bódi Sylvi, Zimány Linda. A piros csapat: Sydney Van Den Bosch és Pásztor Anna. 

Sztárok a reptéren
Nehéz feladatok vártak a piros és a kék csapatra is (Fotó: TV2)

A megrázó feladatok 

Nem elég, hogy egy kihívást jelentő kvízjátékban is megküzdöttek egymással, még a terminál körüli teendőket is el kellett látniuk. Sőt, plusz feladatként autóval fel kellett venniük néhány utast Budapest különböző pontjairól, ügyelve arra, hogy mindenki időben elérje a repülőgépét. A lányok nagyon jól teljesítettek, de ennél a műsornál nem lehet döntetlen a nap végi eredmény. Ezt mindkét csapat szomorúan hallotta, pláne Zimány Linda, aki már a feladatok eleje óta azért küzdött, hogy szállodában, egy kényelmes, puha ágyban aludhasson. 

Sztárok a reptéren
Zimány Linda és Bódi Sylvi kénytelen volt a reptéren aludni (Fotó: TV2)

Reptér vagy szálloda 

Bódi Sylvi kifejezetten kalandosnak ítélte meg a reptéren alvás lehetőségét, amit a fuvarozás közben óvatosan meg is fogalmazott. 

„Tudom, hogy a hotelben akarsz aludni, de nem tudom, mit csináljak, mert én meg úgy aludnék a reptéren” — mondta nevetve, de csapattársa, Zimány Linda rögtön reflektált: 

Ne kérlek, én megfagyok a légkondi alatt.

Végül sajnos mégis ők lettek a vesztes csapat. Persze gratuláltak ellenfeleiknek, de maximum Bódi Sylvi arcán látszódott egy halvány öröm. Linda pedig lélekben már készült a kempingágyra és a füldugóra, aztán lefekvéskor tett pár őszinte és sokat mondó megjegyzést. 

Mindenhonnan fáj az ágy

— nevette el magát. 

Lejjebb már nincs

— tette még hozzá. Ezen viszont már Sylvi is felkacagott. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás