„Ezt látnák sokan otthon, teljesen kitérnének a hitükből” – Bódi Sylvi gyerekekért aggódott

A szépséges modellt naponta érik meglepő élmények.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.08.
szörfözés Bali modell Bódi Sylvi

Bódi Sylvi élete tele van izgalmakkal, szinte naponta történik vele valami egészen megdöbbentő dolog. Legutóbb például delfineket látott egészen közelről szörfözés közben. Most újabb nem mindennapi látványban lehetett része, amit Instagram-oldalán osztott meg a követőivel.

Fotó: Bors 

A gyönyörű modell természetesen szörfözés után tartott hazafelé, rajongóinak pedig filozófusokat meghazudtoló sorokkal írta le, milyen is az élet Balin.


„Jó volt átsétálni a falun és megfigyelni az itt élő emberek egyszerű kis életét. Alig van bármijük, de mosolyognak, integetnek, kedvesek, befogadóak és nyitottak felénk, külföldiek felé” – írta a modell, majd elmesélte, hogy valami egészen furcsát is látott a hazafelé vezető úton.

Elsuhant mellettem egy robogó is, rajta 3 gyerek: egy 6 év körüli kisfiú vezette, mögötte ült a kb. 4 éves kishúga, előtte állva kapaszkodva a kormányba egy 2,5-3 év körüli kissrác. Mindhárman kiabáltak és integettek nekem. Nagyon cukik voltak. Én is integettem nekik, meg mosolyogtam is vadul, de közben azért úgy voltam vele, hogy inkább előrenézzenek és kapaszkodjanak. Ezt látnák sokan otthon, teljesen kitérnének a hitükből. Én ezt teljesen normálisnak látom, ebben nőnek fel.

Sylvi további érdekességeket is megosztott a Balin látottakról:

Mondjuk itt út nemrég óta van csak. Ez látszik a kutyák adaptációjából (vagyis ennek hiányából) is, mindenfele alszanak az úton, alig győzi őket az ember kerülgetni. Olyan békésen szuszókálnak az út kellős közepén, hogy a fülük botját sem mozdítják, amikor elmegy mellettük az ember motorral. A tyúkok is ott kapirgálnak az út mentén, kiscsirkéstül, kakasostul. Most esik az eső, azt hallgatom, mert az olyan szép

– zárta sorait az életművész szépség.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás