„Előző éjszaka cápákkal álmodtam” – hihetetlen dolog történt Bódi Sylvivel szörfözés közben





A szépséges modell rendkívül izgatottan mesélte el a nem mindennapi történetet rajongóinak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.05.
Bódi Sylvi szörfözés cápa

Csodálatos élményben volt részem és szeretném ezt megosztani Veletek is – kezdte Instagramra feltöltött posztjában a 42 éves Bódi Sylvi, aki köztudottan nagyon aktív életmódot folytat, a szörfözés az élete, a víz pedig az életeleme. Ebből kifolyólag elég gyakran történnek vele izgalmas események, de amit most átélt, ahhoz nagyon kevés dolog hasonlítható. 

Fotó: Bors 

 

Mindennap szörfözöm, van amikor kétszer is. Egyik reggel korán mentünk, 6.30-kor indultunk, motorra pattantunk és 10 perc múlva már ott is voltunk azon a parton, ahol aznap szörfözni terveztünk. Előző éjszaka cápákkal álmodtam. Egészen pontosan tigriscápával, egy kis bébivel és az anyukájával. Nagyon cukik voltak. Előző napokban ez a rész tele volt medúzával, amelyek rendesen megcsipkedtek minket… Aznap végre nem voltak medúzák, valószínű az áramlat elvitte őket. Megváltás volt nélkülük a vízben lenni. Cserében jó kis hullámok jöttek, jót szörföztem. Kb. tőlünk 10 méterre az egyik pillanatban egy nagy rája ugrott ki a vízből, nagyon szép volt!

– ecsetelte a modell, de még csak itt kezdődtek az igazán nagy izgalmak.

Imádom a felkelő napot fogadni úgy, hogy a vízben ülök a deszkámon és várom a hullámokat. Ezeket a pillanatokat szent pillanatokként élem meg. Van bennük valami varázslatos, ahogy ébredezik a természet, olyan, mint egy új élet kezdete, egy új napé, amely tele van lehetőségekkel, s ahogy a természet részeként, egybeolvadva vele ott lehetek és részese lehetek mindennek, az mindig végtelen hálával tölti el a szívemet. Éppen ilyen elmélyülve voltam, amikor megjelent 2 delfin hozzánk nagyon közel!!! Egy mama lehetett a bébijével. Csodálatos volt, ahogy tőlünk kb. 20 méterre úszkáltak. Olyan szerencsés vagyok, hogy ilyen kiváltságban lehet részem, hogy ilyen közelségben létezhetek ezekkel az állatokkal. Eddig csak kétszer volt hozzájuk szerencsém így szörfözés közben. Egyszer a Maldívon, egyszer meg Mikronéziában. Meg most! Olyan hálás vagyok ezekért a megélésekért!

- írta Sylvi izgatottan.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás