Voltak meglepetések! Csodálatos esküvőket tartottak idén a sztárvilágban





Ezek a párok horgonyoztak le idén egymás mellett.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.12.31.
HOT! magazin Tóth Vera esküvő házasság Palvin Barbara

Csodálatos esküvőink voltak idén. Rengeteg szerelemmel a levegőben, és sok elköteleződni vágyó párral. A hot! magazin pedig összeszedte, kik mondtak egymásnak igent ebben az évben.

Három az igazság! 

Orosz Barbara és titokzatos francia férje már az első esküvőjük előtt elhatározták, hogy egymás után háromszor szeretnék kimondani egymásnak a boldogító igent. A párizsi hivatalos házasságkötésüket követően tartottak egy mesébe illő lakodalmat itthon, az utolsóra pedig ismét Franciaországban kerítettek sort. 

Orosz Barbara és titokzatos férje (Fotó: hot! magazin)

Az időjárás is velük ünnepelt 

Sokáig abban a hitben volt Szabó Ádám és Farkas Jennifer, hogy életük legboldogabb napján végig szakad majd az eső. Igazi csodának élték meg, hogy a borús idő helyett szikrázó napsütés jellemezte az égboltot azon a szeptemberi napon, amikor örök hűséget fogadtak egymásnak. 

Szabó Ádám és Farkas Jennifer (Fotó: hot! magazin)

Dupla boldogság 

Igazi gladiátor harcosként vette feleségül Mischinger Péter a kedvesét, Juditot. A nagy napon ráadásul egy másik örömhírről is beszámolhattak: az Exatlon Hungary korábbi versenyzője és a szerelme a hot! magazinnak árulták el elsőként, hogy a közös gyermeküket várják. Jövőre tehát bővül a család! 

 Mischinger Péter és párja gladiátor esküvőt tartottak (Fotó: hot! magazin)

Majdnem lefújták a lagzit! 

Tóth Vera eredeti tervei szerint az esküvője Palkonyán lett volna, ám egy váratlan eső mindent megváltoztatott. Szerencsére az énekesnőnek sikerült a barátaival együtt újratervezniük a menyegzőt, így végül egy gyönyörű augusztusi napon egybekelt Pauli Zoltánnal. 

Egy kis újratervezés után, de férjhez ment Tóth Vera (Fotó: hot! magazin)

Álomesküvő előtt kórház 

Májusban fogadott örök hűséget egymásnak Vastag Csaba és Domján Evelin. A lagzi előtt azonban nagy volt az ijedség: a menyasszonynak annyira beállt a nyaka, hogy mozdulni sem bírt. Szerencsére a kórházban sikerült ellátniuk a lányt, így mire oltár elé állt, már nem kellett semmilyen akadállyal szembenéznie. 

Vastag Csaba és Domján Evelin (Fotó: hot! magazin)

Egyházban is egybekeltek 

Bár néhány évvel ezelőtt már megtartották a hivatalos polgári esküvőjüket, Tomán Szabina és a férje, Színi Béla régóta álmodoztak arról, hogy egy egyházi szertartáson is összeházasodjanak. A ceremónián százhuszonhat vendég, köztük Szabina előző házasságából született kislánya és az üzletembertől fogant gyermeke is részt vett. 

Tomán Szabina és a férje, Színi Béla (Fotó: hot! magazin)

A legifjabb menyasszony 

Még csak huszonegy éves Nagy Bogi, de már ilyen fiatalon hivatalosan összekötötte az életét a szerelmével, a nála hét évvel idősebb Marcival. Az énekesnő a közösségi oldalán osztott meg a nagy napjáról képeket és videókat is, amelyeken jól látható, hogy milyen felszabadult és boldog a férje társaságában. 

A 21 éves Nagy Bogi is megházasodott (Fotó: hot! magazin)

Szem nem maradt szárazon 

Júliusban vált valóra Agárdi Szilvi kislánykora óta dédelgetett álma: csodaszép menyasszonyi ruhában mondhatta ki a boldogító igent élete párjának. A férje, Gergely abban a pillanatban elsírta magát, amikor meglátta a szerelmét, akit az édesapja vezetett az oltárhoz – szintén a meghatottságtól pityeregve. 

Agárdi Szilvi szerelme elsírta magát az esküvőn (Fotó: hot! magazin)

Féltek az első tánctól 

Magyarország legismertebb modellje, Palvin Barbara a szülőföldjén házasodott össze az egykori Disney-sztárral, Dylan Sprouse-zal. A fiatalok ugyanabban a templomban esküdtek, mint annak idején Barbi szülei, de az igazi öröm akkor érte őket, amikor túl voltak az első táncukon, ami saját bevallásuk szerint stresszelte őket. 

Lesifotó Palvin Barbi esküvőjéről (Fotó: hot! magazin)

Előrehozott esküvő 

Varga Attila műsorvezető idén márciusban jegyezte el a párját, emiatt az volt az eredeti tervük, hogy jövőre kötik össze hivatalosan az életüket. A szívük mégis mást diktált, ezért novemberben megtartották a polgári esküvőt, így 2024-re már csak a templomi szertartás és a lagzi marad. Ez utóbbit Szerbiában szeretnék majd megejteni. 

Varga Attiláék megtartották a polgári esküvőt (Fotó: hot! magazin)

 





 





Ezeket olvastad már?
Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Gömöri András Máté vodkával hidratál verseny után

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Újra ünnepel Békefi Viki és Feng Ya Ou! Mutatjuk a felvételeket

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Ebből mi lesz? Bochkor Gábor kiütné a ringben Bunyós Pityut

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Puskás-Dallos Bogi: A telefonom ma véletlenül lőtt rólunk egy fotót

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás