Vastag Csaba az esküvőjéről vallott: legszívesebben háromezer fős vendéglistát állított volna össze





Vastag Csaba emlékeiben még mindig nagyon eleven élnek az esküvője pillanatai. Elárulta, a szervezést teljes egészében feleségére, Evelinre bízta.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.09.11.
Vastag Csaba motorozás esküvőtervezés feleségem

Vastag Csaba élete teljesen felfordult, mióta megismerte szerelmét, Domján Evelint. A rockzenész megszelídült, szenvedélyéből, a motorozásból is visszavett kissé, és az esküvőszervezéskor teljes szabad kezet adott a szeretett nőnek.

Vastag Csaba megszelídült Evelin mellett  Fotó: Markovics Gábor

„A feleségemre bíztam mindent”

Csaba a Családbarát című műsorban vendégeskedett. Stílusosan érkezett a stúdióba: egyedülálló módon motorral robogott be a helyszínre, ahol az új daláról és az esküvőjéről is mesélt.

Májusban élete talán legfontosabb napját élte meg: összeházasodott Evelinnel. Bár Csaba igazi, határozott férfiként működik a kapcsolatukban, ezúttal hátrébb lépett, és szabad kezet adott szerelmének.

Semmilyen módon nem szóltam bele az esküvőtervezés részleteibe, abszolút a feleségemre bíztam mindent.

„Az egyetlen nehézséget a vendéglista összeállítása jelentette. Viszonylag nagy esküvőnk volt, száz főben állapodtunk meg, de mivel elég kiterjedt az ismeretségi köröm, ezért nehéz volt meghúzni a határt. Ha feljebb húzhattuk volna a határt, akkor esetemben nyolcvan főből hirtelen háromezer lett volna” – fogalmazott a műsorban a zenész, akinek nemrég új dala jelent meg. 

„A motorozás mindig az életem része lesz”

A vad, bulizós időszakot maga mögött hagyta, egy szenvedélye azonban megmaradt, ez pedig a motorozás.

Nyolcéves koromtól kezdve ültem motoron, nyilván eleinte nem komoly gépeken. A motorozás mindig az életem része lesz. Nekem a színpad mellett ez a világ legjobb dolga, de amikor kapok egy rossz hírt, hogy egy motorostársat baleset ért, akkor mindig összeszorul a gyomrom. Néha Evelinnel is szoktunk kettesben motorozni, mindig óvatos vagyok, de nagyon féltem őt” – tette hozzá Csaba a Családbarátban.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás