Fürdik a boldogságban Katalin hercegné, újabb kisbabával bővül a család





Egy érzelmes Instagram-poszt robbantotta fel az internetet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.28.
Katalin apaság James Middleton kisbaba

Október elején vált apukává Katalin testvére, James Middleton: felesége, Alizee Thevenet egy kisfiúnak adott életet. A kisfiú nevét azonban mindeddig titkolták a nyilvánosság előtt, most azonban a büszke apuka három bájos fotóval és egy érzelmes bejegyzéssel tudatta, a baba az Inigo nevet kapta - írja a Mirror.

 

A 36 éves Middleton azt írja, hiába igyekezett felkészülni az apaságra, sosem gondolta volna, hogy a szülővé válás ennyi érzelemmel jár. Az első fotón az apa és a kisfiú egy medált fog, amelyen egy kutya látható: Ella volt a férfi első kutyája, aki átsegítette a depresszión, de év elején elpusztult. Middelton bejegyzése szerint már mindent elmesélt Inigónak Elláról, de már a további négy kutyájának is bemutatta a "kisöcsit": a második fotón a kutyák a babakocsiban szunyókáló kisfiút szemlélik.

A legtöbb olvadozó sóhajt azonban a harmadik fotó váltotta ki Katalin testvérének követőiből: ezen a büszkén mosolygó Middleton egy hordozóban tartja a kisfiát, miközben Inka nevű kutyája felugorva leskelődik.

James Middleton 2021-ben vette feleségül a francia bankár Alizee Thevenetet, a terhességet júliusban jelentették be Instagramon.

Katalin hercegné így már négyszeres nagynéni: húga, Philippa "Pippa" Middleton egy kisfiú és két kislány édesanyja, míg a hercegnének és Vilmos hercegnek három gyermeke született, bár rendszerint felreppen a hír, miszerint Katalin szeretne még egy kisbabát.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás