Egy felakasztott pap szellemével él együtt Vilmos herceg és családja?





Vilmos herceg humorral nyugtázta, hogy kedvenc házán egy szellemmel osztozik. Rémisztő legenda kering az Anmer Hall-i birtokkal kapcsolatban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.27.
szellem brit királyi család Vilmos herceg

Bizarr legendára hívták fel Vilmos herceg figyelmét: a helyi szóbeszéd szerint a walesi herceg Anmer Hall-i birtokának van egy kéretlen lakója. Egy rég elhunyt pap szelleme kísért a falak között…

The Prince and Princess of Wales Visit Central Beacons Mountain Rescue Team
Egy szellemmel osztja meg otthonát Vilmos herceg? / Fotó: KGC-03

Szellem kering a környéken

Még 2011-ben ajándékozta II. Erzsébet királynő az unokájának, Vilmosnak a kelet-angliai Norfolk megyében lévő víkendházat, amiről furcsa legenda kering a helyiek körében.
A 16. században egy katolikus pap élt a birtokon, akit felségárulás miatt felakasztottak, s valamilyen okból kifolyólag visszatért az otthonába” – vallott a Hello! magazin podcastjében egy paranormális jelenségekkel foglalkozó történész.
Bár York városában végezték ki, többen hallani vélték a hangját az Anmer Hall-i birtok közelében. Beköltözésük előtt figyelmeztették is erre a walesi hercegi párt, mire Vilmos megjegyezte: »egyetlen öreg ház sem lehet teljes szellem nélkül, nem igaz?«.

Halloweenezik a család

A rémisztő legenda ellenére ez a birtok a kedvence a hercegi párnak, az iskolai szüneteket rendre ott töltik három csemetéjükkel: Györggyel, Saroltával és Lajos herceggel. Nagy valószínűséggel most épp az őszi szünet alatt is ott van a család, töklámpást faragva, s készülődve a hagyományos halloweeni csokigyűjtésre. 2019-ben látták, amint Katalin hercegné egy helyi boltban jelmezeket keres a két nagyobb gyerkőc társaságában. Tavaly pedig a brit modell, Tamara Ecclestone osztott meg egy fotót, amin Kate és három csemetéje a kapujánál áll, édesség reményében kopogtatva.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás