Véletlen? Marics Peti szerelme törölte profilját az Instagrammon

Úgy tűnik elege lett a közösségi médiából a fiatal nőnek.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.09.
Tóth Andi Marics Peti Kovács Gyopár kapcsolat törlés

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Tóth Andi után egy meglehetősen hasonlóan kinéző színésznővel, Kovács Gyopárral jött össze Marics Peti. Azonban mint arról korábban Andival kapcsolatban is beszámoltunk, az énekes rajongói meglehetősen nehezen viselik el a szíve választottjait, és folyamatos támadásoknak vannak kitéve a közösségi médiában. Talán ez történhetett Gyopár esetében is, ugyanis egyszer csak minden előzmény nélkül törölte Instagram-oldalát.

Marics Peti barátnői folyamatos céltáblái voltak a rajongóknak Fotó: bors

Hozzászólásokban előszeretettel kritizálták Gyopárt Peti miatt a szívtelen kommentelők, lehet, hogy már privát üzenetekben is bombázták a színésznőt. Andit korábban olyan szinten támadták a fiatalok, hogy egy külön videóban küldte el melegebb éghajlatra a féltékeny rajongólányokat. 

A Valmar-rajongók képtelenek elfogadni az új lányt, poénból regisztráltak neki egy kamu Instagram-oldalt is, ahová bemutatkozó szövegnek annyit írtak: „új kis fiókom, előzőt tiltották! szerelmem: MaricsPeti”. Tartalom azonban nem található még ezen a profilon.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás