Máris véget ért Marics Peti románca?

Nagy próbatétel vár rájuk, több száz kilométer választja el őket egymástól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.28.
kovács gyopár Marics Peti kapcsolat

Tóth Andi és Marics Peti szakításának híre idén márciusban hideg zuhanyként érintette a rajongókat. Sokan szorítottak nekik abban bízva, hogy talán újra egy párt alkotnak majd. Nem így történt, a döntésük végleges volt, ezt pedig megerősítette egy nem sokkal később felröppenő pletyka, miszerint a ValMar énekese egy szemrevaló színésznővel, Kovács Gyopárral alkot egy párt, aki szinte megszólalásig hasonlít Tóth Andira. Egy követőjük állítja, a szerelmük kezdete az Ütős ötös forgatásának idejére datálható.

A ValMar énekeséről állítják: Tóth Andival való szakítása után Gyopár (kis képen) oldalán találta meg a boldogságot – Fotó: Bors

A nyilvánosság előtt azóta sem vállalták fel a kapcsolatukat, a lány viszont feltűnt az egyik videóklipjükben, valamint Petit egy fellépésére is elkísérte úgy, ahogyan azt a kapcsolatuk ideje alatt Andi is tette. Mostanáig úgy tűnhetett, hogy minden a legnagyobb rendben megy közöttük, ám történt valami, ami aggodalomra adhat okot, hiszen alaposan megváltoztak a dolgok.

 

A ValMar énekese egy héttel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett a Budapest Parkban megrendezett koncert közben. Az első dal közepén az előadás hevében Peti ugrálni kezdett, ám egy rossz mozdulat után a földre rogyott, és eltörte a bokáját. Miközben az énekest pokoli kínok gyötörték, Gyopár Horvátországban süttette a hasát, amiről több képet is megosztott az Instagram-oldalán. A lány nem tudhatta, milyen szerencsétlenség fog történni Petivel, de az énekesnek biztosan sokat jelentett volna, ha szerelme mellette áll és támogatja.

 

Marics Peti csak magára számíthat

Nos, Peti fekvőgipszbe kényszerült, egy szakember szerint pedig legalább két hónapig tart majd, mire teljesen felépül. Bár Gyopár azóta hazajött Horvátországból, gőzerővel készül egy előadásra, amelyet a Szegedi Szabadtérin mutatnak majd be. Ez azt jelenti, hogy a lány leköltözött a napfény városába, míg az énekes otthon fekszik. Kérdés, hogy egy kezdődő románc mennyire bírja ki az ilyen megpróbáltatásokat, igaz, néhány követő úgy véli, a kapcsolatuk nem volt több egy futó kalandnál.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás