Szögeczki Ági őszintén vallott a gyermeknevelésről: „Voltak olyan napok, amikor nem tudtam, mit fogok tenni, ha nem kezdődik el hamar az iskola”





Ágica és Patrick között elképesztően erős az anya-fia kötelék.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.08.28.
Szögeczki Ági Ágica anyaság

A gyermeküket egyedül nevelő szülők esetében gyakrabban alakul ki szoros kötődés, mivel jobb híján csak egymásra számíthatnak. Talán az egykori valóságshow-szereplő és gyermeke esetében is ez áll a háttérben, minden szabadidejüket örömmel töltik együtt, ennek köszönhetően pedig az idei nyaruk igazán tartalmassá vált. 

„Nagyon szerettem volna mindkettőnknek érdekessé és élményekkel telivé tenni az idei nyarat. A nyári szünet elején Törökországba mentünk, utána jött Patrick születésnapja, az országon belül több helyen voltunk és az utolsó napokban is elutaztunk” – mesélte a Metropolnak. 

Emberfeletti erőket mozgósít

Az édesanya elárulta, miért tartotta fontosnak, hogy minél színesebbé varázsolja az elmúlt három hónapot.

„Patrick ezekre a mostani nyaralásokra már emlékezni fog. Rettenetesen fontosnak tartom, hogy minél több emléket szerezzen velem, a családdal és a nagyszülőkkel” – tette hozzá Ágica, aki emberfeletti erőket mozgósít azért, hogy a kisfia semmiben ne szenvedjen hiányt.

Én még mindig egyedülálló anyuka vagyok, három helyen dolgozom, a szüleim pedig 70 év felettiek, akik tőlünk 200 kilométerre laknak. Ez az a helyzet, amikor vigyázol a gyerekedre, de már a szüleidre is. Nehezen tudom megoldani a logisztikát. Sajnos vagy nem sajnos, egy-egy fotózásra velem jön Patrick, ilyenkor odaadom neki a telefont vagy a tabletet, pedig ezt nem annyira szeretem. Nem könnyű. Nem fogom letagadni, voltak olyan napok, amikor azt éreztem, nem tudom mit fogok csinálni, ha nem kezdődik el hamarosan az iskola, mert nálunk a kiskamaszkor azért elég erős…

„Elég erős a párosunk”

Az édesanya azzal folytatta, hogy nem szeretné, ha a kisfia túlságosan hamar felnőne.

Még nem áll szándékomban akár több órára egyedül hagyni, amikor el kell mennem egy-egy munka miatt. Ehhez ő kicsi, még nem önálló és nem is akarom siettetni ezt a dolgot. Szerencsés vagyok, hogy nincs ellenére, amikor velem kell jönnie. Egy ideig nem is szeretném ezt megélni, mert nekünk elég erős a párosunk.

Ágica úgy érzi, kisfiának akkor lesz igazán kiegyensúlyozott és boldog gyermekkora, ha bizonyos szabályok szerint élik az életüket. Úgy tűnik, ennek meg is van az eredménye, mert nagyon büszke Patrickra, aki a 3. osztályban is kitűnő tanulmányi eredménnyel végzett.

„Okos gyerek, a 3. osztályban is kitűnő tanuló lett. Nincs vele semmi probléma, egy dolog viszont van, amit sem ő, sem én nem bírok: a reggeli ébredés. Nagyon sokat sportol, minden nap úszik, sakkozik, heti négyszer viszem focira, eddig teniszezett, síelt és napköziben tanult, ezért iskolaidőszakban nálunk nincsen televízió. Mivel csak hétvégén van kütyü, ezért legkésőbb este kilenc órakor elalszik. Vannak dolgok, amiket szigorúan veszek...” – mesélte a csinos édesanya, aki a kisfiával együtt izgatottan várja az iskolakezdést, hiszen Patrick idén már negyedik osztályba lép.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás