„Attól, hogy anya vagy még elérheted, amit szeretnél” – Szögeczki Ági komoly átalakuláson ment át – Videó





Szögeczki Ági, vagy ahogy egy ország ismerte meg anno, VV Ágica mindig is csinos nő volt, az utóbbi időkben azonban felszaladt rá jó néhány pluszkiló. Az anyuka ezt megelégelte és most jobb formában van, mint valaha.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.22.
Módosítva: 2023.06.22.
Szögeczki Ági videó fogyás

Tükörbe nézett és azt mondta: ez így nem mehet tovább! Szögeczki Áginak elege lett, nagyon zavarták már a pluszkilói, ami miatt migrénnel is küzdött. Most túl a 40-en elhatározta, hogy változtat és véget vetett az esti nassolásnak. Ennek pedig meg is lett az eredménye, ugyanis 10 kilótól sikerült megszabadulnia.

Szögeczki Ági
Ágit kisfia is végig támogatta a fogyásban – Fotó: TV2

Ági a Tények Plusz stábjának árulta el, hogy hogyan sikerült elérnie a célját, ami nem is jöhetett volna jobbkor, ugyanis mint kiderült, egy hajszál választotta el a cukorbetegségtől.

Talán mi nők 40 fölött már úgy vagyunk mindennel, hogy hát van rajtam 10-15 kiló, de nem baj. De baj! Mert ha ez téged zavar, akkor ezért tenni kell, és attól, hogy anya vagy és 2-3 gyereket nevelsz, attól még ugyanúgy elérheted azt, amit szeretnél, csak tenni kell érte

– magyarázta Ágica, aki bomba formájának visszanyerését még egy szexi, fürdőruhás fotózással is megünnepelte. Mint elmondta, nagyon izgult, hogy ismét a kamerák elé állt ilyen ruhákban, hiszen amióta édesanya. ez nem nagyon jellemző.

Elmondása szerint az a sikere kulcsa, hogy komoly életmódváltásba kezdett, melynek részeként sokat mozgott, odafigyelt a táplálkozására, illetve táplálékkiegészítőt is szedett. Ági szerint 10 éves kisfia, Patrik is végig támogatta az életmódváltásban, illetve még a fotózás előtt is ő nyugtatta meg, hogy nagyon csinos, nem lesz semmi baj.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás