Ennek Vilmos herceg nem fog örülni: váratlan támogatója akadt a királyi családból Harrynek





Még van remény a békülésre? Meglepő személy nyújtott békejobbot a kitaszított hercegnek.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.08.12.
Harry herceg katalin hercegné brit királyi család Vilmos herceg

Nem is olyan rég derült ki, hogy a jelenleg Amerikában élő Harry herceg kezdi megbánni, hogy minden köteléket megszakított a családjával, ezért szeretne velük békét kötni. Állítólag még azt is felajánlotta, hogy visszaköltözik Londonba, azonban az elmúlt évek folyamatos botrányai miatt süket fülekre találtak a szavai.

Sógornőjének megesett a szíve Harry hercegen Fotó: ANDREW MILLIGAN

Most azonban mégis úgy tűnik, hogy megcsillant az utolsó reménysugár a fekete bárány számára, méghozzá egy egészen váratlan személy képében. A legfrissebb beszámolók szerint ugyanis Harry sógornője, Katalin hercegné megsajnálta a számkivetett herceget és késő esti telefonhívásokkal tartja benne a lelket.

Azért is meglepő, hogy pont Katalin karolta fel a Harryt, mert az egész családból Vilmos herceggel vannak a legrosszabb viszonyban, amióta testvére és felesége, Meghan Markle három évvel ezelőtt kiléptek a szolgálatból. Egy nevét elhallgató forrás most azonban azt mondta, hogy a walesi hercegné túl akar végre lépni a drámán.

Azt állítja, hogy Katalin késő esti hívásokkal tartja a kapcsolatot Harryvel, mivel abban reménykedik, hogy idővel „hosszú távú békét tud teremteni az egész család számára”. A forrás szerint azonban a férje már nem ilyen lelkes az üggyel kapcsolatban: Vilmos ugyanis világossá tette, hogy még nem áll arra készen, hogy leüljön Harryvel és megpróbálják helyrehozni a megromlott viszonyukat. Katalin állítólag mégis azzal nyugtatgatja Harryt, hogy sokan vannak, akik drukkolnak neki, hogy végre boldog legyen.

 

Borzasztó sokat jelent Harrynek, hogy Katalin továbbra is támogatja, különösen ilyen nehéz időkben. Most nagyon sajnálja őt. Nagyon nehéz végignéznie, ahogy átesik ezeken a szörnyű dolgokon, és ez nagyon megviseli a szívét

 

– idézi a forrást a Mirror, aki arra utal, hogy nemrég a Spotify szerződést bontott a házaspárral és olyan pletykák is felröppentek, hogy megromlott a házasságuk. Állítása szerint Katalin nem bírta tovább nézni Harry szenvedéseit az elutasítások miatt és a késő esti telefonbeszélgetéseik során tanácsokkal is lelátta őt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás