Előre biztosítottam Zitát, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk – házasságáról vallott Gianni Annoni





Gianni Annoni mára már boldog, kétgyermekes családapa, de voltak idők, amikor ez még elképzelhetetlennek tűnt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.07.26.
Módosítva: 2023.07.26.
Gianni Annoni család Debreczeni Zita házasság

A sztárszakács ma már nem az a vadóc olasz macsó, aki annak idején Magyarországra jött, ugyanis kedvese, Debreczeni Zita mellett megtalálta a boldogságot, szerelmükből pedig már két gyönyörű gyermek is született.

Gianni Annoni
Gianni szeretné, ha gyermekei mindkét kultúrát megismernék Fotó: Szabolcs László / Hot! magazin

Gianni Annoni a Hot! magazinnak adott egy hosszabb interjút, melyben a házasságáról és a gyereknevelésről is mesélt. Az üzletember mások mellett kifejtette, hogy Zitával különböző kultúrájú családokból érkeztek, ezért keményen dolgoznak azon, hogy gyermekeik mindkét oldalt megismerhessék.

Ugyanakkor kiemelte, hogy rögös út vezetett oda, hogy a feleségével szülővé válhassanak: első fiuk, Gianfranco Máté 2020 augusztusában született, a baba a tizedik lombik alkalmával fogant meg. Tavaly márciusban Debreczeni Zitának pedig spontán vetélése volt, amikor a terhessége 10. hetében járt. Majd még az év őszén bejelentették, hogy a modell ismét várandós: Gregorio Ádám idén márciusban jött világra.

Nehéz úton haladtunk végig Zitával, míg szülők lehettünk, de előre biztosítottam őt, hogy akkor is a párom lesz, ha nem sikerül szülővé válnunk. Példaként a hitet adom át az új generációnak, Zita pedig behozta a lazaságot, hogy a fiúk ne legyenek olyan »kockán« nevelve, mint egykor én. Érezzék, hogy mindig számíthatnak mindkét szülőre. Viszont néha ki kell billenteni őket a komfortzónájukból. A lényeg, amit elültettél bennük, az ott van mélyen, szinte elfeledve, de fiatal felnőttként újra ott fog csengeni a fülükben

– idézte a Bors Gianni magazinnak adott interjúját. Az édesapa hozzátette, hogy a neveltetéséből fakadóan is igyekszik segíteni a feleségének a ház körüli teendőkben.

A teljes beszélgetést a szerdán megjelenő Hot! magazinban tudod elolvasni, amelyben Annoni azt is elárulta, bár a feleségével az ő életük sem csak „madárcsicsergés”, igyekeznek mindent megbeszélni és megoldani.





 





Ezeket olvastad már?
Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás