A hollywoodi sztár nagyon durva diétába fogott az Oppenheimer-film forgatása előtt – Videó!

Cillian Murphy egészségtelenül keveset evett a film előtt.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.07.19.
Módosítva: 2023.07.19.
Cillian Murphy Matt Damon diéta fogyás

Matt Damon, Emily Blunt, Cillian Murphy és Robert Downey Jr., csak néhány A kategóriás színész neve, akik szerepelnek az Oppenheimer című filmben, amit már játszanak a mozikban. Az első két színész lerántotta a leplet arról, hogy a Peaky Blinders főszereplője hogyan fogyott le a forgatások idejére. Egyet ajánlhatunk biztosan, ne próbáljátok ki otthon!

Cillian Murphy wikipédia
Cillian Murphy a főszerep kedvéért fogyott le /Fotó: Wikipédia

Cillian Murphy a színésztársai szerint ugyanis volt, hogy napi egy mandulát evett csak meg, hogy kellően le tudjon fogyni a szerepe kedvéért. A főszereplő ugyanis J. Robert Oppenheimert, az elméleti fizikust játszotta, aki segített Amerikának kifejleszteni az atombombát. A férfi pedig mindössze 52 éves volt, és a legendák szerint napi 100 cigarettát szívott el. Matt Damon azt mesélte el egy interjúba, hogy bár volt a számukra fenntartva egy 24 órás étterem a forgatás alatt, Cillian sosem vacsorázott ott velük.

Minden este hívtuk vacsorázni Cilliant, azonban ő soha nem jött. Annyira diétázott, hogy sokszor csupán egy mandulát vagy egy almát evett csak egész nap

– idézte az Oscar-díjas színész szavait a DailyStar. Matt Damonra is rájár a rúd mostanában, nemrég derült ki, hogy válságba került a házassága, és erre még egy lapáttal rátett, hogy úgy vállalta el ezt a filmet, hogy a felesége külön megkérte, hogy tartsanak egy kis szünetet.

Az Oppenheimer előzetesét itt tudjátok megtekinteni:

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás