Schobert Lara nagy bejelentést tett: hamarosan kirepül a családi fészekből





A fiatal lány fontos lépésre szánta el magát, melyben szülei támogatását élvezi.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.14.
schobert lara család költözés Rubint Réka

Schobert Norbi és Rubint Réka egyetlen leánya hamarosan 20 éves lesz, ezért érthető módon szeretne szüleitől függetlenedni, ennek részeként pedig az is a tervei között szerepel, hogy elhagyja a családi fészket.

Schobert Lara készen áll elhagyni a családi fészket Fotó: Máté Krisztián

Schobert Lara a terveiről a Hot! magazinnak mesélt, a beszélgetés során elmondta, hogy az otthonról való elköltözés nem ismeretlen terep a számára, hiszen a gyönyörű fiatal lány korábban egy ideig már élt külön családjától, amikor egykori párjával Hollandiába költöztek.

Az akkori párommal mentem, a szüleim elengedtek, és mindenben támogattak. Mély víz volt a javából, megvolt az alapozás. Annyiban lesz még más, hogy a korábbi alkalommal nem a saját álmaimat követtem, viszont ősztől a vágyaimat valósítom meg, a saját karrieremet építem. A családi kapocs, már csak a távolság miatt is, most sokkal szorosabb marad

– mondta Lara a magazinnak.

Fontos az elengedés 

Lara mellett édesanya, Rubint Réka is megszólalt a lapnak, a fitneszlady ezzel kapcsolatban elmondta, hogy szerinte fontos, hogy a szülők és a gyerek is megtanulják az elengedést.

Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekem érezze, hogy a szobája ajtaja mindig nyitva áll, a családi fészek örökre megmarad biztos háttérként. A gyerekszoba ilyenkor érintetlen marad, visszavárja a lakóját, és remélem, nemsokára már az unokáim töltik be a zsivajgásukkal ezeket a tereket. Az élet rendje az, hogy a sasfészek szélére kiállva, megtanuljanak önállóan repülni a nagyra nőtt fiókák

– fejtette ki Rubint Réka a Hot!-nak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás