Megállíthatatlanul potyogtak Rubint Réka könnyei – videó





Rubint Réka nem is tagadja, lánya, Lara miatt eredtek el könnyei. De persze ezek nem a bánat, hanem az öröm könnyei voltak, a sztáranyuka azt is elárulta, mi váltotta ki.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.06.06.
Módosítva: 2023.06.06.
Rubint Réka schobert lara videó

Rubint Réka rajongással szereti gyermekeit, akiket Schobert Norbival a legjobb tudásuk szerint nevelnek. Lara és a két fiú számára a tanulás mellett a sportolás is gyermekkoruk óta természetes, sőt úgy látszik, lányuknak ez lesz a hivatása is.

Rubint Réka
Rubint Réka nagyon büszke gyermekeire  Fotó: László Sulyok

Potyogtak Rubint Réka könnyei

Schobert Lara az édesanyja szerint gyakran küzd önbizalomhiánnyal, ezért hatalmas dolognak tartja, hogy megtartotta első saját fitneszedzését. A gyönyörű nagylány ugyanis Réka nyomdokaiba lépett, és elvégzett egy edzőképzést. Gyakorlati órájáról mások mellett anyukája sem hiányozhatott. Szó szerint, fordult a kocka. Réka megható sorokat osztott meg követőivel büszkeségéről.

Elérkezett az a pillanat, amiről eddig csak álmodtam, és ez az álom ma este valóra vált! A nagylányom edzésén tornáztam és persze torna közben potyogtak a könnyeim … az örömtől és a büszkeségtől

– írta Instagram-oldalán Rubint Réka. Milyen sokat edzett már velem, a pocakomban és mellettem… milyen sokáig állt ellen és mondta, hogy nem veszi át a stafétát… és én a legnagyobb szeretetemmel hagytam, hogy megtalálja a saját útját… Büszke vagyok Rád, kicsi Larám! A tiszta, őszinte kis lelkedre és arra, hogy végre el merted hinni, hogy képes vagy erre … képes vagy adni és jobb lenni, mint amilyen 19 évesen én valaha is voltam! Váltsd valóra minden álmod és SOHA ne engedd, hogy a céljaidhoz vezető útról eltérítsenek! Ragyogj és szeress!!! Szeresd mindennél jobban azt, amit csinálsz! Ez a Titok!”


Idősebb focistába szerelmes Lara

A Bors írt róla, hogy Schoberték elsőszülött gyermekére nemrég újra rátalált a boldogság. A napilap információi szerint Lara sokáig szingli volt és nem is vágyott a szerelemre. Úgy hírlik azonban, hogy szintén egy sportoló, egy 29 éves férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki nem mellesleg a Kazincbarcikai SC futballistája.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás