Zokogni kezdett Korda Gyuri és Balázs Klári: kemény döntést hoztak Puskás Petiék





Hatalmas izgalommal készül Korda György és Balázs Klári, akik május 4-én, csütörtök este óriási bulit csapnak sztárvendégeikkel a Budapest Parkban. A mai napig elképesztő népszerűségnek örvendő énekesházaspár elárulta: hogy készülnek a felejthetetlennek ígérkező koncertre, ahol Klárika háromszor is átöltözik majd.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.04.
Módosítva: 2023.05.04.
Balázs Kári Korda György sírás

Még kimondani is hihetetlen, de Korda György 65 évvel ezelőtt mutatkozott be először énekesként, és már annak is 40 éve, hogy Balázs Klári hű társa lett úgy a színpadon, mint a magánéletben. Ahogy pályafutásuk, úgy a szerelmük is legendás, közös útjukat megszámlálhatatlan slágerrel kövezték ki, és ennek az útnak még koránt sincs vége. 

Megsiratták a koncert előtt Balázs Klárit és Korda Györgyöt Fotó: Szabolcs László / Bors

„Kell majd a szufla”

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ők jegyzik az elmúlt két év egyik gigaslágerét, a Reptér című nótát, ami 42 évvel ezelőtt csendült fel először a páros lemezén. A legendás duó többek között ennek a sikernek köszönheti, hogy ma este tömegek buliznak majd velük és sztárvendégeikkel a Budapest Parkban, ahol minden jel szerint egy gombostűt sem lehet majd leejteni. A Bors a koncert előtti napon elérte Balázs Klárit, aki nem titkolta, igencsak pörgős órák elé néz, hiszen mindent igyekszik kézben tartani. 

Fizikailag nem igényel különösebb rákészülést a ma esti buli, hiszen Gyuri is és én is alaposan edzésben vagyunk, mivel folyamatosan koncertezünk. Ami igaz, az igaz, ehhez a bulihoz kell majd szufla, hiszen mégiscsak majd' másfél órát leszünk a színpadon, de azt már most megígérhetem, hogy kirúgjuk a Park oldalát

– nevetett Balázs Klári, aki a beszélgetés közben is az utolsó simításokat végezte a saját és persze Korda György fellépőruháin.

Fotó: Szabolcs László / Bors

 

„Már dél felé a Parkban leszünk…”

„Rengeteg dolgom van még, hiszen mindketten azt szeretjük, ha a fellépés napján már minden megy a maga útján és nekünk csak annyi a feladatunk, hogy eljussunk a színpadig. Jó, ez egy picit másképpen zajlik majd, hiszen csütörtökön már dél felé a Parkban leszünk, mivel főpróbát is tartunk a zenekarral, akikkel bár már remekül működünk együtt, azt szeretnénk, ha élesben már egy mosolyból értenénk egymást. Ma pedig összerakom a fellépőruháinkat. Gyuri kétszer, én háromszor is átöltözöm majd a koncert során” – osztotta meg az énekesnő, aki alig várja már, hogy lássa, miként reagál majd a közönség a koncerten elhangzó ikonikus dalokra, különösen azokra, melyeket a meghívott sztárvendégek adnak majd elő.

 

Sztárok hada csatlakozik hozzájuk a színpadon

„Nagyon izgalmas lesz a buli, hiszen rengeteg slágert adunk elő Gyurival, ugyanakkor lesz jó pár nóta, amit az általunk felkért, zseniális énekesek prezentálnak majd. Azt kell mondjam, hogy amikor meghallottam, hogyan énekli az egyik duettnótánkat Dallos Bogi és Puskás Peti, könny szökött a szemembe. Schoblocher Barbarát egyenesen imádjuk, így tulajdonképpen miénk a megtiszteltetés, hogy ott lesz velünk csütörtök este a színpadon. Csordás Tibi is elfogadta a meghívásunkat, így lesz olyan dalunk, ami latinos köntösben csendül majd fel. És persze ott lesz velünk Csonka András is, akiről órákon át tudnék csupa szépet mondani” – magyarázta lelkesen Balázs Klári.





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás