"Sokat kell szerelmeskedni" - Íme Korda György pikáns vallomása





Nem fogta vissza magát az ország egyik kedvenc énekese.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.04.28.
Korda György házasság balázs klári

Korda György immáron 43 éve Balázs Klári elválaszthatatlan társa, vitathatatlan, hogy legendás szerelem az övé, annak ellenére, hogy a Kordának eleinte egyáltalán nem volt könnyű dolga Klárika elcsábításával.

Több mint négy évtizede tart Kordáék szerelme (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Bár az énekest azonnal eltalálta Ámor nyila, amint először megpillantotta a "vörös démont", Balázs Klári cseppet sem adta könnyen magát, sőt. Kétszer is keményen kikosarazta a szerelmes Kordát!

"A Halló, itt Korda György című műsorban találkoztunk először. Megkérdeztem tőle, hogy eljön- e velem táncolni, de csak ennyit mondott: Nem! Én pedig rögtön tudtam, hol a helyem. Aztán másodszor is megpróbáltam. A legújabb dalomat mutattuk be a rádió hatos stúdiójában. Láttam, hogy a ”vörös” ott ül a kis csapatával az első sorban. Mondtam is a Bradányi Ivánnak, hogy szervezze meg, hogy a felvétel után jöjjenek fel hozzám a Rózsadombra, de úgy, hogy a vörös is ott legyenKésőbb jött Iván és mondta, hogy jönnek a lányok, de a vörös az nem. Mondtam , hogy akkor nem kell a többi sem” - idézte fel két kudarcos próbálkozását a Retro Rádióban Bochkoréknál Korda György, aki  egy évvel később egy mélyebb beszélgetés során végül a humorával nyűgözte le Balázs Klárit. 

Ez már persze mind történelem, az ország egyik kedvenc sztárpárja több mint 40 éve elválaszthatatlan a magánéletben és a színpadon egyaránt, sőt, a póker iránti szenvedélyük is összeköti őket.

Mivel haladnak a korral, nemrég közös TikTok-csatornát is indítottak, ahova szinte naponta töltenek fel magukról vicces és szórakoztató videókat. Az egyik legfrissebben arról faggatták őket, hogy vajon mi a hosszú házasság titka. Míg Balázs Klári igyekezett titokzatos maradni, és meglehetősen sejtelmesen fogalmazva annyit mondott, hogy a titok azért titok, mert nem tud róla más, Korda meglehetősen pajkos hangulatba kerülve intim vallomást tett:

"Sokat kell szerelmeskedni" - mondta mosolyogva az örökifjú énekes.

 





 





Ezeket olvastad már?
Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás