Kulcsár Edina luxusbabakocsit villantott – Pszichológus mondja el, ez milyen veszélyeket rejthet a későbbiekben





Az egykori szépségkirálynő megmutatta a kislánya félmilliós babakocsiját.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.05.10.
Kulcsár Edina luxus babakocsi G.w.M.

Kulcsár Edina és férje minden tekintetben felkészültek kislányuk születésére, a kelengyén kívül a babakocsit is beszerezték. A kismama úgy gondolta, megmutatja a követőinek az általa csak ékszerdoboznak nevezett eszközt. A tekinteteket vonzó különleges darabot félmillió forintért lehet megvásárolni. A bejegyzés láttán hatalmas botrány kerekedett, többen úgy gondolják, Edina ízlése teljesen megváltozott, amióta feleségül ment G.w.M-hez.

Edina, rád sem ismerni

– jegyezte meg a kismama egyik követője, akinek többen osztották a véleményét. Nem ez az első eset, hogy a sztárpár luxusholmit villantott, jelen esetben viszont reklámról van szó, hiszen Edina feltüntette, hogy ez egy fizetett partneri együttműködés. Hogy milyen következményekkel járhat, amikor egy szülő a külvilág felé a gyermekén keresztül akarva-akaratlanul is azt üzeni, jómódban él, arról a Borsnak szólalt meg Drelyó Ágnes pszichológus.

A gyermekekre is kihatással lehet

Most egy elképzelt helyzetről beszélünk: a szülő részéről ez nem tudatos, de a gyereket elkezdi használni a saját céljainak elérése érdekében. A kicsi akár mint egy reklámhordozó felület jelenhet meg, akire rá lehet akasztani bármit, amit a helyzet megkíván, és a gyermek azt fogja megélni, hogy használva lesz

– mondta a szakember a Borsnak általánosságban, és hozzátette, az anyagi javak környezet felé kommunikálása olyan reakciókat válthat ki, melyek miatt a gyermekben önértékelési zavarok is kialakulhatnak.

A környezet nem a külsőségekre lesz dühös, hanem arra a tudattalan üzenetre, amit a gyerek akarva-akaratlanul a társai felé közvetít. Az anyagiak ruházaton keresztüli prezentálása olyan üzenetet is hordoz, hogy: »Én jobb vagyok nálatok, többet érek, mint ti«

– magyarázta a pszichológus, aki fontosnak tartotta elmondani, nincs azzal semmi baj, ha a gyermek márkás ruhákat visel, ameddig nem a reklámozás a cél, valamint a gyermek is képes a helyén kezelni a dolgokat a társai előtt. 


 





 





Ezeket olvastad már?
Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmes fotóval búcsúznak

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Közleményt adtak ki a rákbeteg Károly királyról - friss fotóval

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás