Király Viktor megmutatta, mit rejteget a magasban





Azért ez stílusos! Király Viktor jakuzzija a ház tetején



Megosztás
Szerző: HAÁM
Létrehozva: 2023.05.07.
Király Viktor jakuzzi

Király Viktor produktívan töltötte a hétvégét. 24 órán át elérhető Instagram- sztorijában mutatta meg, hogy mivel foglalatoskodik a jó időben egy szép szombati napon. Bár a takarítás nem feltétlenül pihentető elfoglaltság mindenkinek, de azért Viktor ezt is stílusosan csinálja.

király viktor
Király Viktor 20 liter ecettel takarította jakuzziját Fotó: MTI

A videón, amit az énekes posztolt, látható 20 liter ecet és a sztár jakuzzija. Az is észrevehető, hogy ez a jakuzzi a ház tetején helyezkedik el, és gyönyörű kilátás tárulhat mindig Viktor szeme elé, amikor benne lazít. Az előadóművész megjegyezte a felvételen:

Hát ilyet se csinál az ember gyakran. 20 liter ecet.

A sztár a következő megosztott tartalmaiban azt is meg mutatta, hogy milyen belülről egy ilyen kényelmi szerkezet. Kábelek, csövek és egy kincses térképnek tűnő eligazítás a szerkezet tervrajzáról és elektronikájáról. Vajon Viktor egymaga ért az ilyen eszközök karbantartásához?

 

Nem lazsál

Bár a szombati napot a zenész a környezetére szánta, az ő szeretetnyelve sem maradhatott el. A zenész elmondta, nemcsak jakuzzit takarít, hanem megmutatta új zenei feldolgozását is, amit a takarítás mellé megosztott a követőivel.

 

A pihenés elmaradt

Mindezek után Viktor hajnalban köszönte meg nyilvánosan is a Holdnak, amiért nem hagyta fényével aludni őt. A képen látható, ahogy a telihold hatalmas fényével bevilágítja az egész esti égboltot, ami a sztárnak valószínűleg nem annyira tetszett a hosszú nap után, mert nem tudott aludni tőle.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás