RETRO RÁDIÓ

Gelencsér Timi bevallotta: A mellplasztika után maga alá gyűrte a letargia





A műsorvezető kendőzetlenül mesélt arról, milyen érzések kavarogtak benne az elmúlt hetekben.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.29.
Gelencsér Timi mell plasztika

A szépséges műsorvezető 6 héttel ezelőtt árulta el a közösségi oldalán, hogy alávetette magát egy plasztikai beavatkozásnak. Sokan azt hitték, mellnagyobbító műtéten esett át, ez az állítás azonban nem teljesen állja meg a helyét. Az egykori szépségkirálynő korábban elmondta, hogy érettségi után, szülői engedéllyel plasztikáztatott, emiatt volt szükség újabb beavatkozásra: 

A mellműtét mellett döntöttem, és egyáltalán nem bántam meg, viszont időközönként cserélni kell, aminek most jött el az ideje

 – írta másfél hónappal ezelőtti posztjában.

Gelencsér Timi plasztikai műtét
Fotó: Bors

A nők általában a beavatkozás előtt és is utáni állapotról beszélnek leginkább, a lábadozás időszakáról és arról, hogyan élik meg, már kevesebbet hallani. Gelencsér Timi úgy döntött, elmeséli milyen érzések kavarogtak benne a kényszerpihenő ideje alatt.

Mindig is aktív életet élt, ahogy mondja, a munkáját tekintve egy átlagos napon 5-6 helyszínre megy, tesz-vesz, intézkedik, szinte sosem áll meg. Ezt figyelembe véve érthető, hogy a mozgáshiány miatt mondhatni letargikus állapotba került.

„Amikor a mandulámat műtötték, akkor is ez az állapot állt fönt. A sportnak van egy megmagyarázhatatlan jó hatása, ahogy termelődik az endorfin, boldogabbnak érzi magát az ember. Mivel ez nem volt, sokkal negatívabban láttam a világot. Azt éreztem, nincs motiváltságérzetem, nincs lelkesedés, hogy tegyek magamért és jól érezzem magam a bőrömben. Ez egy létező jelenség. Azt tudom tanácsolni, ha valaki rosszul van, vagy nem tudja, hogy mi baja, de sötéten látja a világot és azt érzi semmi nem jó, menjen el sportolni. Sokan nem is hiszik el, de tényleg csodákra képes!” – kezdte Timi, akinek feltettük a kérdést: hogyan tudott túllendülni a motiválatlanság érzésén.

Az első 2 hétben semmit nem tudtam csinálni és őszintén szólva nem is akartam. Nem szerettem volna megkockáztatni, hogy történjen valami, ami miatt elölről kell kezdenem az egészet. Amint tudtam, elvittem Licsit sétálni, nyilván segítséggel, nehogy elrántson a pórázzal. Idővel mentünk túrázni vele, próbáltam megtalálni azokat a kiskapukat, amiken átlépve még betartom a szabályokat.

A csinos műsorvezető egy korábbi rossz tapasztalat miatt különösen odafigyel arra, hogy fokozatosan térjen vissza a sportokhoz.

Volt olyan, hogy szerettem volna gyorsan visszatérni és elmentem futni. Nem tudom hány kilométert, ráadásul új futócipőben és bumm, Achilles-ín- gyulladásom lett, amit megint két hónap kényszerpihenő követett

 – idézte fel a kellemetlen időszakot, amin ma már képes nevetni. A következő napokban rövidebb futásokkal, step pados aerobikkal kezd, mivel egyelőre csak a lábat és a hasizmot erősítő gyakorlatokat végezhet, a felsőtestes edzésekkel viszont további egy hónapot kell várnia.

@timella Olyan könnyűnek tűnt ez a mozdulatsor kívülről… 🙉😅 Több száz próbálkozás volt mire sikerült…😅🙌🏼 #dontgiveup #wontgiveup #untiliwin ♬ original sound - The Voices Of Man


 





 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás