Csősz Bogi: Sajnos az idei ünnepek sem lesznek felhőtlenek





Csősz Bogi a Metropolnak arról beszélt, hogy szerinte a biztonságos karácsonyozásnak a kulcsa a maszkviselés, de nagyon nem mindegy, hogy mivel fedjük el az arcunkat!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.02.
maszk a védekezéshez

– Azt látjuk, hogy az oltás mellé még mindig fontos a maszk is, mint egy másik védekező eszköz a megbetegedés ellen. Bárhol járunk a világban, a zsúfolt helyeken mindenki maszkban van, hiszen magunkat és szeretteinket is így tudjuk megóvni – mesélte a Metropolnak Bogi, aki elárulta, hogy az általuk gyártott úgy nevezett KC vírusmaszknak pont az az előnye, hogy nagyobb védelmet tud nyújtani.

A korlátozásokkal beindult a kereslet

-A KC maszk két irányban véd, ami azt jelenti, hogy a maszkon keresztül se ki, se be nem jutnak az akár a Covidnál is kisebb méretű vírusok és baktériumok. A maszkok alászívása is fontos, és az, hogy újrahasználható legyen, hogy ne terheljük a környezetet még több hulladékkal – tette hozzá Bogi.

Sajnos az látszik, hogy az idei ünnepek sem lesznek felhőtlenek, ezért is elengedhetetlen a tudatosság – magyarázta a sikeres üzletasszony, aki szerint az eladásaikból egyértelműen látszik, hogy az emberek elkezdtek elővigyázatosabbak lenni, és valóban hatékony maszkokat keresni.

– Ahogy jöttek a szigorítások és az újabb vírusvariánsok, úgy nőtt a kereslet a maszkunkra. A legtudatosabbak az egész családnak beszerezték a maszkokat, és már csak a szűrőket rendelik hozzá.

Adományokkal szeretnének segíteni

Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

– Legelőször tavaly a mosonmagyaróvári kórháznak adományoztunk, mivel ott van a székhelyünk és szerettünk volna segíteni a Covid-osztályon. Azóta már több mint 10 magyar kórháznak küldtünk maszkokat, intézményenként kb. 50-100 darabot. Ezekben csak a szűrőket kell cserélni, de új maszkot már nem kell vásárolni – árulta el Bogi, aki elmondta, hogy ezeknek az adományoknak nagy része a Semmelweis egyetemeinek ment, de küldtek például a Bókai Klinikának, a Miskolci Megyei Kórháznak, a Szent János Kórháznak, sőt még alapítványoknak is. Bogi elárulta, hogy szívügye a hazai egészségügy segítése.

Akciósan a diákoknak

Bár még csak tárgyalnak az ötletről, de az üzletasszony szeretné ha az orvosi egyetemen tanuló diákok olcsóbban juthatnának a maszkokhoz, mivel a tanulmányaik nagy része gyakorlati, és fokozottan ki vannak téve a fertőzésveszélynek.

– Szeretnék egy elérhető megoldást biztosítani, mert fontos, hogy folytatni tudják a tanulást!

Csősz Bogi nagyon hisz a maszkok nyújtotta védelemben – Fotó: Metropol/Markovics Gábor

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás