Sokkoló vallomás Aureliótól: Eljátszottam az öngyilkosság gondolatával

VV Aurelio nagy tehertől szabadult meg, amióta megszületett az ítélet, lélekben felkészült a börtönre, de előtte kemény lelki megpróbáltatásokon ment keresztül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.15.
Megrázó

Pár héttel ezelőtt a bíróság, az egykori Való Világ-szereplőt Aureliót, 2 év három hónap szabadságvesztésre ítélte jogerősen emberrablás és önbíráskodás miatt, aki nemrég exkluzív interjút adott a Borsnak börtönbe vonulása előtt.

A hírességet teljesen felemésztették az elmúlt időszak történései, a tárgyalás időszaka alatt már az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, amiről Hajdú Péternek mesélt a Life TV műsorában.

A fiatalember azt is elárulta, hogy amióta megszületett az ítélet, nehéz lelki tehertől szabadult meg. Ezért is volt képes őszintén beszélni érzéseiről és arról, hogy többször megfordult a fejében az öngyilkosság is.

A teljesen adás vasárnap lesz elérhető a Life TV-n.

Ha segítség kell

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresd fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t!

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás