RETRO RÁDIÓ

Ők lesznek az idei karácsony sztárjai a mozivásznon – bemutatjuk Dobó Kata filmjének főszereplőit – Videó

Végre van nekünk is karácsonyi filmünk, és Kevin – bár vitathatatlan trónfoglalója a karácsonyi családi estéknek a Reszkessetek, betörők! – konkurenciát kap egy magyar karakter, Dorka képében.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.14.
Gyerünk a moziba be

Nézzük, ki az az elbűvölő kislány és kik azok a színészek, akik idén decemberben minden bizonnyal elvarázsolják a mozirajongókat Dobó Kata, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmjében.

Viola a legmostohább mostoha, az Ügyvéd úr talán mégsem kőszívű, Eszter bárkit táncra penderít, Dorka tetőtől talpig bátor, a varázslat pedig nem csak a mesékben létezik! Mindez a december 9-én debütáló családi mozifilmkarakter plakátjairól derül ki.

Pálmai Anna: Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő

Dorka édesapját idézve „mostohák csak a mesékben léteznek”, ám a mindig makulátlanul elegáns Viola, valóban ízig-vérig elszánt, ármányos és végletekig gonosz. Pálmai Anna így mesél róla: „Szép, nagy szerep és nagyon izgalmas feladat! Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő, fondorlatos nő, aki a valódi énjét negédes stílussal próbálja leplezni. Jó színészi feladat! Egy színész számára örömteli az átalakulás, amikor egy karakterben nagyot lehet változni.”

 

Csobot Adél: Mintha rám szabták volna Eszter szerepét

Violával szöges ellentétben Eszter bájos és barátságos, mindenkivel könnyen szót ért és a gyerekek rajonganak érte. Csobot Adél olyannyira magáénak érezte a szerepet, mintha rászabták volna. „Életre szóló első élményt jelentett a forgatás. Izgalmas dolog volt bejárni azt az utat, ahogyan Eszter próbál összekapcsolódni a lánnyal, elfogadni az ő világát.” – meséli az énekesnő a filmről, amiben természetesen dalra is fakad. Eszter Dalának bemutatására már csak néhány napot kell várnunk.

Bokor Barna: Családias hangulatban forgattunk

A főszereplő kislány, Dorka édesapját, dr. Szemerey András ügyvédet Bokor Barna alakítja. A színész egyenesen a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházból érkezett a szerep kedvéért, amely igazán közel állt hozzá, tekintve, hogy egy a főszereplővel egykorú Bori nevű kislány és egy kisfiú édesapja. Barna is szívesen emlékezik vissza a forgatásra: „A családi film forgatását családias hangulat kísérte végig.”

Dorka, vagyis Marczinka Bori „civilben” balerina

Az eleven, bátor és belevaló Dorka szerepében Marczinka Borit láthatjuk, aki civilben ötödikes és a Magyar Nemzeti Balettintézet kis balerinája. Az élénk fantáziájú kislány hihetetlen kalandokba keveredik, hogy megvédje édesapját egy küszöbön álló érdekházasságtól. A rendkívül tehetséges Bori a film felnőtt szereplőit teljesen az ujja köré csavarta.

Fotó: Megafilm

Még több mosolyt!

Az El a kezekkel a Papámtól! produkció a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz-ajándék akciója mellé állt, hogy közösen még több gyerek arcára varázsolhassanak mosolyt. Az együttműködésnek köszönhetően idén a mozizással egybekötve is leadhatjuk a Cipősdoboz-ajándékokat a Cinema City mozik bármelyikében november 26-tól december 19-ig!

 

 

Ezeket olvastad már?
Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás