Marco Rossi színre lépett, véres verekedés Kispesten





Ezek voltak a legolvasottabb sport témájú cikkek a Metropolon.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.09.03.
Marco Rossi Honvéd Dárdai Palkó

A nyári szünet és a viszonylagos pihenés után Marco Rossi kihirdette keretét a fociválogatott soron következő két meccsére. Szerbiában Eb-selejtezőt játszunk csütörtökön, majd vasárnap a cseheket fogadjuk immár tétnélküli, barátságos meccsen. Csapatunk olasz szövetségi kapitánya annak örülhet, hogy úgy tűnik, megtalálja a tavaly elbúcsúzó Szalai Ádám utóját a center poszton. A ferencvárosi Varga Barnabás jelentheti a hosszabb távú megoldást. Aggodalomra ad ugyanakkor okot, hogy a középpálya közepéről több fontos kulcsszereplő hiányzik. Schäfer András hosszú ideje harcképtelen, és két hete Kleinheisler László is kidőlt.

Marco Rossi egyre több aggasztó hírt kap a belgrádi csoportrangadó közeledtével
Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Három vereség után végre nyert a német másodosztályban a Hertha Berlin. Dárdai Pál vezetőedző a meccs után különösen a három fia, Dárdai Palkó, Márton és Bence témáját – illető „provokációk” miatt üzent. A Bild többek között abban látta a Hertha mélyrepülésének okait, hogy az edző csemetéi jelenlétében a játékostársak nem merik őszintén kibeszélni a problémákat. Erre a hétvégén előbb a pályán a csapat, majd a mikrofonok előtt az edző adott csattanós választ az öltözőbeli hangulatról:

„Nagy a nyomás a futballistákon, ez eddig többször is érzékelhető volt a túlmotivált játékon. De a hangulat kitűnő. Mindent megbeszélünk. A lusta játékosok elmentek, egy álom bemenni az öltözőnkbe” 

– üzente Dárdai Pál a kritikusoknak.

Dárdainak már az édesapja is együtt játszott a testvérével, nem beszélve róla és a tragikusan fiatalon elhunyt öccséről
Fotó: Twitter/herthabsc

A tavalyi kupasiker után az Iváncsa focicsapata ismét legyőzte a Fradit. Ezúttal a Ferencváros második csapata volt az áldozat. Augusztus 30-án, szerdán az NB III Délnyugati csoportjának ötödik fordulójában az Iváncsa hazai pályán rendkívül magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott a Fradi fiataljai és tartalékjai ellen.

A két szurkolótábor baráti hangulatban szurkolta végig a Honvéd és a Haladás hétfő esti mérkőzését a labdarúgó NB II 6. fordulójában, mégis botrányba fulladt. A hajrára elszabadultak az indulatok a pályán. Az újabb vezetésről elvesztett meccs miatt is frusztrált fiatal kispesti focisták némelyikének elgurult a gyógyszere.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás