Áll a bál Dárdaiéknál, letartóztatták a játékosát





Továbbra sem alakul zökkenőmentesen a Hertha BSC ausztriai edzőtábora. Dárdai Pál kapusát, Marius Gersbecket letartóztatta a rendőrség egy kocsmai verekedés miatt.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.07.17.
Módosítva: 2023.07.17.
Dárdai Pál Hertha Marius Gersbeck rendőrség

Dárdai Pálnak egy újabb krízist kell átélnie a Hertha BSC-vel, a csapatot ugyanis az edzőtáborban a rendőrök zavarták meg, akik a kapusért, Marius Gersbeckért jöttek.

Dádai inkább sikerre éhes, fejlődni akaró játékosokra építené a Herthát a jóllakott zsoldosok helyett
Dárdai Pál új kapusa rögtön komoly gondba került Fotó: Getty Images

A 28 éves játékos egy helyi kocsmában szólalkozott össze egy 22 éves férfival, a nézeteltérés pedig verekedésbe torkollott, írja a Focus online. „Marius Gersbecket rövid időre bevitték a rendőrségre kihallgatásra a Hertha ausztriai Zell am Seeben zajló edzőtáborozása alatt. Szombat este állítólag egy 22 éves helyi férfival keveredett incidensbe” – nyilatkozta egy szóvivő. Ezt követően a kapust vasárnap reggel őrizetbe vette a rendőrség, szemlézte a cikket az Origo.

Gersbeck helyzetét rontja, hogy az áldozatát jelenleg nem tudja kihallgatni a rendőrség, olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett. A Hertha bár nem nevezte nevén a futballistát a közleményében, azt elismerte, hogy valóban folyik a rendőrségi nyomozás.

Megerősíthetjük, hogy a rendőrség nyomoz az egyik játékosunk ellen, de megértésüket kérjük, hogy a folyamatban lévő nyomozásra való tekintettel további részleteket nem adhatunk ki.

Gersbeck karrierje ígéretesen indult, a Hertha akadémiáján nevelkedett, az U18-as és az U19-es német válogatottban még pályára is lépett, a Bundesligában azonban mindössze egyszer kapott lehetőséget. 2019-ben a másodosztályú Karlsruher SC-hez került, ahol az elmúlt három évben stabil játéklehetőséget kapott, ezt követően igazolta vissza a Hertha idén nyáron. A fővárosi klubnak azzal is meg kell küzdenie az edzőtáborban, hogy legjobb játékosait nem vihette ki, ugyanis őket értékesíteni kívánja a vezetőség a nyári átigazolási időszakban.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás