Fradi-Újpest összefogás, az ősi ellenfelek egy édesapját elvesztő kisfiúnak segítenek

Egy nemes ügyért Curtis is félre tette a vetélkedést. A Fradi-Újpest ilyet még soha nem csinált.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.07. 17:40
összefogás Fradi-Újpest árva Curtis gyűjtés

Hihetetlen poszt látott napvilágot október 5-én szombaton, mely nemcsak a focirajongók számára lehet példaértékű. A talán már csak a hab a tortán, hogy a Fradi-Újpest kapcsán ősi ellenfelekről van szó, akiknek a kezdeményezése remélhetőleg sokakhoz eljut.

Fradi-Újpest, TrollFoci, foci, futball, labdarúgás, összefogás, gyűjtés, Curtis,
Talán soha nem volt ilyen Fradi-Újpest összefogás, mint ami Curtisnek köszönhetően Fotó: Facebook / TrollFoci

Az egyik barátom hagyott itt bennünket

- kezdte bejegyzését János, akinek egy nagyon közeli cimborája hunyt le. A férfi arról is beszámolt, hogy a barátjának Árván maradt a kisfia, ezért egy gyűjtést és egy emlékfoci meccset szervezett neki. Ezek után János, aki egyik pillanatban egy olyan üzenettel találkozott, amire biztosan nem számított.

Ilyen Fradi-Újpest összefogást még nem láttál

A mezre nincs szükségem, viszont utalnék 100.000 Ft-ot Márknak

- szólt hozzá a Fradi mezet ábrázoló bejegyzéshez az ősi ellenfél, az UTE korábbi játékosából lett sztár rapper Curtis, aki ennek megfelelően Újpest drukker is. A zenész gyakran hangsúlyozza, hogy két dolog van, ami mindennél fontosabb: a családja és az Újpest. Az egykori focista az Újpest arca, és bár a labdát már jó ideje mikrofonra cserélte, a mai napig kint van minden meccsen, és soha nem hagyná ki, hogy a lelátón biztassa a lilákat.

Curtis a semmiből jelentkezett és rajtam keresztül pénzt adott a családnak! Mondhat róla bárki bármit, de az emberi oldalát megmutatta és hálásak vagyunk

- osztotta meg az internetezőkkel János. A hír hallatán pedig sokan elismerően reagáltak, hiszen mindez bizonyítja, hogy a jó ügyért még egy Fradi-Újpest összefogás is létrejöhet.

Utálom ezt a f..., de le a kalappal előtte, ez egy nemes gesztus tőle

- ismerte el egy Fradi szurkoló, Curtis tettét, melyről mindkét tábor drukkerei példát vehetnek.

Példás magatartás, azt legalább tudjuk, hogy jó ember, függetlenül attól, hogy szeretjük-e vagy nem!

- szólt hozzá egy másik focirajongó. Ilyen és ehhez hasonló bejegyzés több is született és mind elismerően nyilatkoztak az Újpest arcáról, aki amellett, hogy sokat segített Márknak az összeggel, kicsit az ellenfél táborának is odaszúrt, persze ízlésesen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás