Egy hónapja jegyezte el a párját Curtis

Hatalmas meglepetés volt, amikor a rapper feltette szerelmének a nagy kérdést. Curtis menyasszonya még egy hónap után is a fellegekben jár a boldogságtól.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.09.30. 19:05
Curtis menyasszony hónap

Augusztus végén robbant a hír, hogy Curtis megkérte párja kezét. A rapper és kedvese éppen Koppenhágába utaztak, ahol egy romantikus pillanatban előkapta a gyűrűt és feltette a nagy kérdést. A meglepetést Barnai Judit a közösségi oldalán osztotta meg, aki nagy örömmel vághatta rá az igent, természetesen a menyasszony az örömén a rajongók is osztoztak.

Curtis és Barnai Judit
Curtis és szerelme tudatosan figyel arra, hogy szakítsanak egymásra időt (Fotó:  Instagram)

Az újdonsült menyasszony a nagy kérdés után érthető módon még sokáig önfeledt boldogsággal tekint vissza erre a meghitt pillanatra, amiket akkor élt át a vőlegényével. Judit ebben a szellemben, a napokban újabb képeket osztott meg, aminek a fókuszában természetesen az eljegyzési gyűrű áll.

Elégedett életével Curtis

Curtis augusztus 31-én ünnepelte 35. születésnapját, aki visszatekintve hálás mindenért, amit elért az életben. Hiszen profi focista volt kedvenc csapatában, az Újpestben, népszerű és sikeres dalszövegíró és előadó, valamit szerelmes és emellett kisfiának élhet. Curtis elárulta, hogy ha lehetne egy születésnapi kívánsága, az mi lenne? A válasz meglepő volt:

Ennél többet, ami most van, nem nagyon lehet kívánni. Persze nagyobb ház, jobb kocsi, több gyerek, az mindenkinek a fejében megfordul. De nem akarok elégedetlennek tűnni. Ha majdnem úgy marad minden, ahogy most van, én akkor már tökéletesen elégedett vagyok.

– mondta korábban a Borsnak a rapper.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás