"Elveszett a veretlenség" - itthon is rontott a Fradi

Sok volt a meccsdömping a Ferencváros számára. A Fradi három nap alatt másodszor kapott ki, a Tottenham után a Paks nyert ellenük.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.06.
meccs paks Fradi

Már a bajnokságban sem hibátlan a Ferencváros. A Fradi nem zárt jó hetet, az Európa-ligában nagy csatában 2-1-re kapott ki a Tottenhamtől, majd az NB I-ben a Paks verte 3-1-re az eddig száz százalékos bajnokot. A paksiak a kupadöntő után idén másodszor tréfálták meg riválisukat.

Fradi Dibusz Dénes
A Fradi kapitánya, Dibusz Dénes kapus sem erre számított / Fotó: Nemzeti Sport

A paksiak már az első félidőben elhúztak 2-0-ra. Böde Dániel is betalált, a Fradi egykori csatára azonnal jelezte is, ő bizony nem fogja látványosan ünnepelni a találatát volt klubja ellen. A második félidőben Kady szépített, egyenlítés helyett azonban Tóth Barna biztosította be a hazai sikert.

Kikapott a Fradi, három nap alatt kétszer hagyta el a pályát vesztesen. 

Reagált a Fradi elnöke

Kubatov Gábor FTC-elnök a meccs után azonnal posztolt:

Elveszett a veretlenség

- írta Kubatov.

Hirdetés:  A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában. Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás