Jutalomra számíthatunk az univerzumtól a mágus szerint: ezekre a csillagjegyekre pénz és szerelem vár

Próbára tettek a csillagok szeptemberben, hiszen jókora adag feszültséget, családi és munkahelyi vitákat tartogathatott ez a hónap, ám ennek vége! A zalaegerszegi mágus szerint októberben megjutalmazhat az univerzum, ha méltóképpen viselted a szeptemberi sorscsapásokat.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.09.30. 20:00
univerzum ezoteria Illy Roland Tamás horoszkóp

Akik kiállták az univerzum szeptemberi próbatételeit, azoknak végre megérdemelt jutalom érkezhet az „égiektől”. Feszültségekkel, vitákkal tarkított időszakon vannak túl sokan Illy Roland Tamás szerint, ám ahogy korábban rámutatott a csodákra képes mágus: a sors direkt lendítette ki az embereket a komfortzónájukból – de mégis mit üzen az univerzum októberre?

univerzum
Az univerzum szeptemberben sorscsapást küldött egyes csillagjegy szülötteinek, ám a mágus szerint okkal tette / Képünk illusztráció: Shutterstock

Ajándékot ad az univerzum

A mágus szerint szeptemberben a csillagok minden eszközzel azon voltak, hogy új korszakot hozzanak nekünk, kirántsanak a valójában sehova nem vezető kapcsolatokból, élethelyzetekből – ez volt akkor az univerzum üzenete. Akik rájöttek, mit jelentenek a szeptemberi sorscsapások és meglovagolták a változás hullámait, rájuk októberben rengeteg jó fordulat várhat.

Három csillagjegy végre az univerzum kegyeltjének érezheti magát. Az ő életükben nagyon előnyös fordulatok várhatók, őket megajándékozza az októberi őszi szél!

 - mutatott rá a Metropolnak nyilatkozva Tamás, aki szerint az Ikrek, a Skorpió és Mérleg jegyében születettek értették meg igazán, mit üzent a próbatételekkel az univerzum.

Az Ikreket októberben tenyerén hordozza a sors. „Ők a szerelem és az üzleti vállalkozások terén számíthatnak örömteli pillanatokra és régi vágyaik teljesülhetnek. Ehhez csupán arra van szükség, hogy nyitottan álljanak a sors adta lehetőségekhez” – mondta a mágus.

A Mérlegek most tündökölhetnek a jóslat szerint. 

Ha bármit szeretnének változtatni a külsejükön vagy a belső tulajdonságaikon, itt az ideje! Sok dicséretre tehetnek szert és az anyagiak terén is kedvez számukra az októberi hónap. Nagyon jó megállapodásokat köthetnek és sikerre vihetik az üzleti tranzakciókat

– jósolta nekik Tamás októberre. 

A Skorpiók végre kicsit fellélegezhetnek. „Érdemes most szépíteni a környezetüket, akár egy felújítást elkezdeni vagy csak átrendezni az otthonukat. A legjobb, hogyha ezt olyannal együtt tudják tenni, aki közel áll hozzájuk, mert nagyon kellemes perceket nyerhetnek, a végeredmény pedig meg fogja hozni a várt hatást!” - árulta el a mágus.

„Legyenek őszinték magukhoz!”

Az október azonban nemcsak a megérdemelt lelki megnyugvást, pihenést ígéri! Három csillagjegynek fontos üzentet tartogat az univerzum - nekik még lesz feladatuk: a Baknak, a Vízöntőnek és a Halak jegyűeknek még olvasniuk kell a jelekből, amik a bolygón túlról érkeznek.

A Bakok most legyenek rugalmasak! 

Ez mindenképpen fontos. Kezeljék rugalmasan a felmerülő akadályokat, és merjenek szembenézni legmélyebb félelmeikkel. Legyenek őszinték önmagukhoz, és továbbra is haladjanak kitartóan céljaik elérése irányába!

 - mondta Tamás.

A Vízöntők változás előtt állnak. „Ők erősen ragaszkodhatnak saját igazukhoz és az anyagi, érzelmi biztonsághoz, amit felépítettek. Számukra eljött a változás ideje! Tervezzék újra a jövőt, kihagyva belőle mindent és mindenkit, aki és ami már nem fejlődést hoz számukra, csak visszahúzza őket” – mondta a mágus, aki szerint a Halaknak a tettek mezejére kell lépniük.

„A halak fejezzék be az álmodozást. Eléjük komoly nehézségeket gördít a sors, de ezeket ne kerüljék el, menjenek végig a nehézségek ösvényén! Készen kell állniuk az érzelmi áldozatokra, de megéri a nehéz döntéseket meghozniuk” – zárta szavait Tamás. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás