Tudod, mit jelentenek a neved számai? Megnéztük a Metropolt, ezt jelenti a numerológia szerint

Egyesek szerint nemcsak az asztrológián át, hanem a számokon keresztül is hathatnak a csillagok a sorsunkra, mert az a nevünkben is meg lehet írva. Megnéztük, mi a Metropol küldetése a neve és a számok alapján!



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.08.31.
metropol numerológia betűk számok asztrológia

Sokan vannak úgy, hogy néha elveszve érzik magukat, és próbálják a saját útjukat bonyolult útvesztők, mellékutak után megtalálni. Olykor göröngyösnek és nehéznek tűnik egy-egy kitűzött célt elérni – legalábbis így látják sokan. Egy asztrológus páros szerint viszont minden előre meg van írva, és nemcsak a csillagokban, hanem a nevünkben!

Fontos utat jelölhetett ki az univerzum a Metropolnak /
Fontos utat jelölhetett ki az univerzum a Metropolnak / Fotó: Metropol

Olvasni kell a sorok között

Aki hisz a numerológiában (számokkal foglalkozó ezoterikus rendszer), nekik nem titok, amit Illy Roland Tamás mágus, és társa, Horváth Diána asztrológus állít: szerintük a születésünkkor kapott nevünk a sorsunk iránytűje. Egy olyan kódszámot rejt, amely az életünket határolhatja be – csak tudni kell olvasni a sorok között. Ebben segít a numerológia!

A máguspáros szerint nemcsak annak a minket körülvevő számokon kommunikálhat velünk az univerzum, hanem a nevünkkel, és az azt alkotó betűkkel. Az asztrológia szerint a számok bolygókhoz társíthatóak, azaz: 1. Nap, 2. Hold, 3. Merkúr és Uránusz, 4. Föld, 5. Jupiter, 6. Vénusz, 7. Szaturnusz, 8. Mars és Plútó, 9. Neptunusz. Minden bolygó egy asztrológia jegyhez is köthető. Ahogy a számoknak, úgy a betűknek is vannak jelentéseik.

„Minden betűhöz egy szám is tartozik, ezeket kell összeadni, amíg egyjegyű számot kapun és látjuk, mit tartogat számunkra a nevünk, konkrétan milyen sorsot szánhatnak nekünk az égiek” – mondta a Metropolnak Tamás, aki Diánával kiszámolták, hogy mit jelent a Metropol neve és milyen küldetést szánnak a lapnak a csillagok!

Ehhez numerológiai térképet kaptak elő, mutatjuk! Te is kiszámolhatod vele, hogy mi a neved száma!

1 A J S      4 D M V     7  G P Y
2 B K T     5 E N W     8  H Q Z          
3 C L U     6 F O X      9   I R

A kijelölt úton van a Metropol? Igen!

A Metropol napilapnak a csillagjegyi száma a 6-os. De mit jelenthet ez?  

M4 E5 T2 R9 O6 P7 O6 L3

4+5+2+9+6+7+6+3=42=4+2=6

A máguspáros a térkép szerint úgy véli, a Metropol neve mögött rejlő szám kijelölte a lap küldetését.

„A 6-os szám a békességet és az élet szépségeinek felismerését közvetíti, így a egyértelműen látható energiában, hogy a Metropolnak kifejezett szándéka jó és hasznos tanácsokkal, hírekkel, információkkal ellátni olvasóit, kifejezetten szeretettel és segítő szándékkal fordulni feléjük, és egy nyugodt kiegyensúlyozott légkört teremteni az emberek életében!” - húzta alá Tamás, mi a csillagok szerint a kijelölt útja a Metropolnak, hozzátéve: 

Ha bolygó szempontból közelítjük meg, a Vénusz tartozik a névben rejlő hatos számhoz, a hozzá kapcsolódó bika és mérleg jeggyel. Ha lehetne csillagjegye a Metropolnak, akkor az a Bika és a Mérleg lehetne. Ők jelzik, hogy a lapnak kifejezett küldetése az olvasói igényeknek való maximális megfelelés.

- mondta a mágus. 

A páros úgy véli, a  Metropol harmóniát, együttérzést próbál közvetíteni, miközben családi és művészeti értékeket is közölnie kell, hogy boldogságot sugározzon. „Emellett persze a pénzügyi, egészséggel kapcsolatos információkról is szólnia kell, a szolgálat energiáját hordozza! A lap nevének konkrétabb jelentése az egyensúly, együttérzés, a család értéke, az egészség, a munka, a pénz és szolgálat”  - zárta szavait Tamás. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás