Pénz, változás, harmónia: ezeknek a csillagjegyeknek hoz új korszakot a szeptember

Sokaknak nehéz próbatételt hozott az augusztus. Feszültségek, viták is lehettek bőven, ám úgy tűnhet, a java még csak most jön! Öt csillagjegy szülöttének azonban nincs miért aggódnia! Bár úgy tűnhet, a szeptember is próbatételt ígér, a hónap végére megkapják a megérdemelt lelki megnyugvást.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.09.03.
horoszkóp csillagjegy szeptemberi Illy Roland Tamás

Becsengettek a diákoknak, így új időszak kezdődik az életükben, ám a szeptember a felnőttek életében is több újdonságot tartogathat. Öt csillagjegy szülötte végre révbe ér, csak hallgasson a megérzéseire!

Új időszak kezdődhet öt horoszkóp szülöttének - Te közöttük vagy? /
Új időszak kezdődhet öt horoszkóp szülöttének – Te közöttük vagy? (Képünk illusztráció: New Africa / Shutterstock)

„Elő kell vennünk minden tetterőnket”

Az előző hónapban többeknek vitákkal teli, nehéz időszaka lehetett, a szeptember viszont már csupa jót ígér! A zalaegerszegi páros, Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána asztrológus a csillagok segítségét kérte, hogy kiderítse: mi várható a hónapban egyes csillagjegyek szülöttének. Jó hír: a Kos, a Rák, a Szűz és Skorpió számíthatnak a legtöbb pozitívumra, de a Bika életében is új szakasz kezdődhet. Utóbbi egy utolsó próbatétel előtt áll. Az univerzum tesztelni fogja, ugyanakkor a horoszkópja szerint lesz minek örülnie!

Az egyik legfontosabb feladatunk szeptemberben az életünk alapköveinek letétele. El kell kezdeni megalapozni a hosszú távú terveinket és szelektálni! Mi az, amit megtartunk az életünkben és mi az, amit ideje elengednünk?! Sokáig ne tétovázzunk, mert túl sok időt nem kapunk erre a megpihenésre! A hónap vége felé már újra elő kell vennünk minden tetterőnket!

 – kezdte el részletezni Tamás, mit üzen az öt horoszkóp szülöttének az univerzum.

A Kosoknak most érdemes elkezdeni valamit tanulni, fejleszteni önmagukat. „Hosszú távon ez sikereket hozhat számukra. Figyeljenek a lelkükre, mert nagyon szépen vezeti őket most előre” – vélekedett az asztrológuspáros, hozzátéve: a Rákokra segítő kézzel vigyáznak szeptemberben a csillagok. „Ők végre visszakaphatják a sok jót és segítséget, amit előzőleg másoknak nyújtottak. Nem biztos, hogy ugyanazoktól a személyektől érkezik a támogatás, de az univerzum igyekszik meghálálni a pozitív cselekedeteiket. Legyenek résen!” – üzente Diána.

A Szüzek is kiemelt figyelmet fognak kapni! Sőt, pénz is állhat a házhoz! 

Ők bevételi forrásokra számíthatnak, de érdemes figyelmet fordítaniuk a külső és belső harmóniájuk megteremtésére. Utóbbit most nagyon erősen támogatják az égiek, ha harmóniára törekednek, el is érik azt!

– vélekedett Tamás.

„A dolgok nem állandók”

Akinek Skorpió a horoszkópja, annak szerencsés lesz a szeptember hónap. „Most jó ötleteik lehetnek, és újra tudják kezdeni az előzőleg sutba dobott terveiket. Olyan tapasztalatokra tettek szert az elmúlt időszakban, melyek segítségével az életük azon területein, ahol szükségük van rá, végre megkaphatják a támogatást” – mondta Diána.

A Bikákra némi lelki feladat vár, ám ezzel érdemes foglalkozniuk. 

Alakítsák ki ebben a hónapban az erős hitüket. Fogadják el, hogy a dolgok nem állandók! Engedjék meg a változást az életükben. Ne kapaszkodjanak görcsösen a jóízű múltba! Körömmel ragaszkodnak az előző időszakukhoz, de ez rossz útra viszi őket: ha elfogadják a változást, új, jó időszak kezdődhet az életükben – így is, úgy is bekövetkezik a forradalmi változás!

– üzente az asztrológuspáros.

Egy kis szusszanás után kizökkenhet az öt horoszkóp szülötte a megszokott kerékvágásból, ám ez csak jót ígér: a hónap végére új dolgok érkezhetnek az életünkbe. 

A sors minden eszközzel azon lesz, hogy kiugrasszon a kényelmesnek hitt, mégis sehová nem vezető, megszokott kapcsolatokból, élethelyzetekből. Az elengedés időszaka köszönt sokakra, de visszatekintve meg fogják érteni, minden okkal és jó szándékból történt velük! Szükségszerű változások várnak az említett öt csillagjegyre

– zárta szavait Tamás. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás