A béke szigete lesz ma a Szűz, a Bika csúnya vitákba keveredik

Ön körül ugyan nagyon sok a konfliktus, de önt most nem lehet a nyugalmából kibillenteni. Újhold van a jegyében, ami önnek egy új periódust nyit meg. Szuper lehetőségek jönnek, használja ki őket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.02.
Módosítva: 2024.09.02.
Szűz újhold horoszkóp

2024. szeptember 2.

Horoszkóp


 

Fotó:  Shutterstock


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szűz újholddal indul az iskola. Ettől kellemesen ugyan nem érzi magát, de nagyon összeszedett és fókuszált. Legalább jól tud haladni a feladatokkal, és ez délutánra a hangulatát is rendbe szedi. Kedvező hírek érik a pénzügyekben.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Munkahelyén számíthat hétfőn konfliktusokra, melyből nem tud kimaradni. Viszont az mindenképpen jó hír, hogy többen állnak az ön pártjára, és segítenek önnek elrendezni a vitákat. A Szűz újhold egy nagyon jó hírt is hoz.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bármilyen helyzet elé állítja hétfőn az élet, próbálja megőrizni a pozitív gondolkodását. Amikor mélyen hisz magában, és tudja, hogy minden elrendeződik ön körül, akkor az valóban úgy is lesz. Ezt a mantrát minél többet ismételgesse ma…



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma komoly segítséget, támogatást kaphat valakitől, vagy ön nyújtja a másiknak ezt, de az biztos, hogy ennek hatására elmélyül a kapcsolata az illetővel. Új barátság is kezdetét veheti, ami később még nagy jelentőséggel bír majd.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma a szerencsés véletlen az útjába sodorhat valamit vagy valakit, így feltárulhat ön előtt egy új lehetőség, amellyel eddig talán nem is számolt. Legyen alapos és cselekedjen átgondoltan, mert most a részletekben van a hibalehetőség.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön körül ugyan nagyon sok a konfliktus, de önt most nem lehet a nyugalmából kibillenteni. Újhold van a jegyében, ami önnek egy új periódust nyit meg. Szuper lehetőségek jönnek, használja ki őket.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jó lehetőségeket hoz a ma napon a Szűz újhold. Kérdés, hogy vannak-e konkrét tervei? Lát-e pontos célokat? Fontos, sőt hasznos lenne, ha tudná, merre akar haladni, fejlődni. Akkor kaphatná a legtöbb segítséget az égiektől.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hétfőn minden beszélgetésbe kapcsolódjon be! Tegye félre a bizalmatlanságát, és járjon nyitott szemmel és füllel! Sok-sok információ jön ma. Jó lenne, ha nem gyártana összeesküvés-elméleteket, hanem várna és figyelne.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma komoly mérföldkőhöz érkezik. Nem voltak hiába az erőfeszítései, és már jelentkeznek az eredmények több dolgot illetően. Még sok munkát kell beletennie, hogy minden olyan legyen, ahogyan eltervezte, de már ma is bezsebelhet egy elismerést.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lehet, hogy valamivel elakadt a múlt héten, de most mintha megszállná az ihlet, és meglátja a megoldást. Mindegy, hogy ez jelenleg mennyire látszik aktuálisnak, illetve kivitelezhetőnek, legalább jegyezze fel! Még véletlenül se szálljon el!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A hátráló Uránusz új szempontokat hoz önnek, ami kimondottan szerencsés események elindítója lesz… Ha kritizálja a párját, azzal viszont hibát követhet el. Semmiképp se tegye! Legyen vele szemben megértő és megengedő.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Érdekes élménye lesz hétfőn, a Szűz újhold napján. Váratlan segítője akad, vagy egy olyan információt hall, ami a segítségére lesz. Most tud nagyot fordítani a dolgokon! Kihasználhatná a helyzetet és tisztázhatna néhány kérdést.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás