Örök szerelemre vágysz? Ezt a három fontos üzenetet küldik neked a csillagok

Nem is hinnénk, milyen apróságokon múlhat egy boldog párkapcsolat. A zalaegerszegi mágus felfedte, mi az örök szerelem titka.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.09.15.
szerelem titka mágus Illy Roland Tamás

Olykor bonyolult lelki útvesztőnek tűnhet, ha a szerelmet keressük. Ha pedig megtaláltuk a párunkat, foggal-körömmel próbáljuk őrizni, nehogy elveszítsük őt. Viták, félreértések viharában vannak, akik elvesznek, és a párkapcsolatuk széthullik. Mindezt elkerülhetjük, ha tudjuk, mi az örök szerelem titka.

Fény derülhetett az örök szerelem titkára /
Fény derülhetett az örök szerelem titkára – Képünk illusztráció: PeopleImages.com – Yuri A / Shutterstock

Az örök szerelem kemény meló

A mitológia szerint a szerelem Ámor nyilával jön, de felmerül a kérdés: az örök szerelem vajon létezik-e?  Illy Roland Tamás mágus szerint igen, sőt! A kedvesünkkel élve szertefoszlik a lila köd, amely előtte egymáshoz vonzott minket, ezután jön a „kemény meló”: olyanná formálni a bennünk lobogó szerelmet, amely örökké tart. A mágus szerint a szerelem spirituális síkon megfejthető, és azoknak, akik a következő négy hónap valamelyikében születtek, könnyebb dolguk van: nekik üzenik meg a csillagok, hogy miként válhat örökké a szerelmük!

„A családon túl a párkapcsolat nyújtja számunkra a legnagyobb támogatást, segíti megélni a feladatainkat, kijelölni és teljesíteni a céljainkat, és megtanít minket arra, hogy ne a magunk érdekeit nézzük a kapcsolatunk során, hanem közösségben, mint egy pár gondolkodjunk végig. Akik májusban,  júniusban,  júliusban vagy szeptemberben születtek, nekik az égiek erőteljes támogatást adnak, hogy együtt maradjanak a megtalált társukkal!” – mondta a Metropolnak a mágus.

A májusban születettek ragaszkodó típusok.  

Ez olyan tulajdonság, amely akár egy életen át segít nekik fenntartani egy kapcsolatot. Itt most nem a birtokló típusú ragaszkodásról beszélek, hanem arról, hogy amikor leteszik valaki mellett a voksukat, akkor mindent meg is tesznek azért, hogy működjön vele a kapcsolatuk! Nekik a ragaszkodásuk a szerelmük titka

– mondta Tamás.

A júniusban születettek a kommunikációs képességeiket tudják kamatoztatni – ez nekik az örök szerelem titka. „A kommunikáció a hosszú és boldog párkapcsolathoz elengedhetetlen. Ha mindent megbeszélnek a párjukkal, profin tudnak működni együtt. A kommunikáció átlendíti őket a nehézségeken!” – vélekedett a mágus.

A júliusban születettek erőssége a gondoskodásuk. 

Nagy az empátiájuk, melyek segítségével komfortos érzelmi és akár anyagi hátteret tudnak biztosítani a társuk, illetve a kapcsolatuk számára, ezzel erősítve a szerelmük fennmaradását!

húzta alá Tamás.

Zalaegerszegi mágus fedte fel, hogy a csillagok szerint mi az örök szerelem titka /
Zalaegerszegi mágus fedte fel, hogy a csillagok szerint mi az örök szerelem titka – Olvasói fotó

Azok számára, akik augusztusban születtek, a büszkeség és az önbizalom az örök szerelem kulcsa. „Nagyon büszkék tudnak lenni a társukra és önmagukra, valamint magára a kapcsolatra is, illetve arra, amit együtt megteremtenek. Ezek segítenek folyamatosan egyre erősebbé tenni a köteléket párjukkal” – vélekedett a mágus.

Lojalitás, hűség, közös cél 

A szeptemberben világra jöttek erőssége a kapcsolatban az intelligenciájuk és az alkalmazkodóképességük.  „Ezeket azért kapták az égiektől, hogy végig tudják vinni a kapcsolatot, akár egy életen át, folyamatosan készen állva bármilyen jelentkező kihívásra” – mondta Tamás, zárásként hozzátéve: nem kell csüggednie azoknak, akik nem a fenti hónapok egyikén születtek. Rájuk is vár az örök szerelem – nekik ehhez a kulcs három szóban rejlik, amit ha gyakorlatban érvényesítenek, a párjuk egy életen át kísérni fogja őket: ez a hűség, a lojalitás és a közös cél.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás