Szoptatás közben aludt el a szüléstől kimerült édesanya: a baba nem élte túl

A hatóság most a felelőst keresi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 07:30
szülés baba kimerültség édesanya

A legtöbb fiatal nő alig várja, hogy édesanya váljon belőle. Emberi természetünk, hogy gondolunk a családalapításra, valamint arra, hogy ki és mi marad utánunk, amikor már nem leszünk. A nők számára tehát a terhesség áldott. Ebben az időszakban megtörténik testünkben valami, ami csakis isteni lehet: a teremtés. Dobogó szívünk alatt dobban fel egy új emberi lény szíve, és alig várjuk, hogy megismerjük azt az apróságot, aki bennünk fejlődött pici emberré. Sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor nem adatik meg sok közös idő. 

csecsemő, baba, újszülött, koraszülött
A kisbaba csupán néhány órát élhetett / Fotó: Pexels

Az állapotos nők többsége aggódik a szülés miatt. Nem lehet tudni, hogy mennyire fogja megviselni a szervezetünket. Vannak, akik igen sokáig vajúdnak, és akiket rettenetesen megvisel a folyamat. Szegény Evelyn Grace March édesanyja is nehezen viselte a terhessége utolsó napjait. Két napon keresztül vajúdott, ami természetesen azt is jelenti, hogy egy csöpp ideje sem volt pihenni. Két napon keresztül pokoli fájdalmai voltak, nem tudott aludni, de még csak egy kicsit elbóbiksolni sem. Ezért aztán amikor megszületett a baba, rettenetesen kimerült volt. 

A kórház rossz döntést hozott: 4 órával a kicsi megszületése után azt mondták, hazamehet. Ez azt jelenti, hogy nem hagytak egy kicsi időt sem az édesanyának, hogy pihenjen. A halottkém ennek tudja be a tragédiát. Amikor ugyanis hazaérkeztek, az édesanya szoptatni kezdte a kis Evelynt. Sajnos azonban szoptatás közben az édesanya - a nyilvánvaló kimerültség miatt - elaludt, s mikor hajnali 4 körül felriadt, gyermeke nem reagált.

Bár a mentősök azonnal kiértek és kórházba szállították a babát (oda, ahol megszületett), már nem tudtak rajta segíteni. Meghalt - írja a  The Sun. A halottkém szerint szükséges volna revideálni a kórházi szabályokat, és hosszú vajúdás után hosszabb időt kellene hagyni a kismamáknak pihenni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás